صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
دفاعيه دبير اسبق فدراسيون فوتبال پس از اظهارات قاضي شريفي:

دادكان نيازي نداشت براي نشستن بر صندلي رياست در انتخابات هيات فوتبال دخل و تصرف كند!

پهلوان درخصوص لفظ «ساير موارد» كه در آيين‌نامه جديد به حوزه‌هاي مختلف تعميم داده شده، مي‌گويد: «بعضي اوقات عناوين منتسب به تخلف زياد است. مثلا 50 مورد تخلف در نهايت با يك ماده و بند از آيين‌نامه حل مي‌شود و به همين دليل لفظ «ساير موارد» به كار برده شد. منظور ما از ساير موارد رسيدگي به تخلفات در يك مورد مشخص بود نه ورود به تخلفات احتمالي جامعه خبرنگاري.»
کد خبر: ۸۸۱۳۵
| |
3395 بازدید

استناد قاضي شريفي به آيين‌نامه سابق كميته انضباطي در دوران رياست محمد دادكان بر فدراسيون فوتبال كه دست مراجع ذي‌صلاح را براي رسيدگي به تخلفات مختلف باز گذاشته با واكنش‌هاي متفاوتي مواجه شده است.

به نوشته تهران امروز؛ در حالي كه رئيس كميته انضباطي مدعي شده لفظ «ساير موارد» عموميت دارد و در آيين‌نامه جديد آن را به رسيدگي تخلفات خبرنگاران تعميم داده است.

پهلوان، دبير و رئيس اسبق فدراسيون فوتبال در خصوص اظهارات رئيس كميته انضباطي مي‌گويد: «آيين‌نامه قبلي كميته انضباطي به‌اندازه كافي گويا و مفهوم بود. در اين‌ آيين‌نامه آمده بود، كميته انضباطي تنها مرجع رسيدگي به تخلفات افرادي است كه در حوزه فوتبال و زير نظر فدراسيون فوتبال فعاليت مي‌كنند. اين يك امر بديهي است كه خبرنگاران زير نظر وزارت ارشاد فعاليت مي‌كنند و دادگاه مطبوعات براي رسيدگي به تخلفات احتمالي آنها تاسيس شده است. در همان مقطع آقاي دادكان و مجموعه فدراسيون فوتبال بر اين باور بودند كه رسيدگي به عملكرد خبرنگاران در حوزه اختيارات ما نبود.»

در حالي كه قاضي شريفي با شعار آشتي دادن تماشاگران با فوتبال وارد اين عرصه شد، پهلوان مولفه‌هاي گوناگوني را براي تلطيف كردن فضاي فعلي فوتبال ايران لازم مي‌داند: «نجات دادن فوتبال تنها به عملكرد كميته انضباطي محدود نمي‌شود. در واقع حلقه‌هاي مختلفي در سالم‌سازي فضاي فوتبال دخيل هستند. به اعتقاد من از ميزان جرايم در فوتبال مي‌توان به اين موضوع پي برد كه آيا پس از محمد دادكان فوتبال ايران و به تبع آن كميته انضباطي تغيير رويه داده است يا خير؟ بايد ديد آيا فضاي فوتبال ايران در عمل تلطيف شده كه اگر شده بود، تماشاگر به ورزشگاه مي‌آمد و سكوهاي خالي به چشم نمي‌آمد.»

پهلوان درخصوص لفظ «ساير موارد» كه در آيين‌نامه جديد به حوزه‌هاي مختلف تعميم داده شده، مي‌گويد: «بعضي اوقات عناوين منتسب به تخلف زياد است. مثلا 50 مورد تخلف در نهايت با يك ماده و بند از آيين‌نامه حل مي‌شود و به همين دليل لفظ «ساير موارد» به كار برده شد. منظور ما از ساير موارد رسيدگي به تخلفات در يك مورد مشخص بود نه ورود به تخلفات احتمالي جامعه خبرنگاري.»

بحث وارد كردن ايرادات اساسي به انتخابات هيات فوتبال تهران كه از سوي چند كانديدا مطرح شد، نظرات متفاوتي در جامعه فوتبال برانگيخت. پهلوان در اين خصوص مي‌گويد:‌«‌به هر حال در تمام فدراسيون‌هاي گذشته و در اغلب موارد، لابي در انتخابات يك امر معمول بوده اما در زمان محمد دادكان، ايشان راسا در مجمع شركت مي‌كرد. رئيس وقت فدراسيون تاكيد فراواني بر برگزاري سالم انتخابات داشت. واقعيت اين است كه دادكان نزد عموم جامعه فوتبال از وجاهت و مقبوليت كافي برخوردار بود و نيازي نداشت براي نشستن بر صندلي رياست فدراسيون در انتخابات هيات فوتبال استان‌ها دخل و تصرف كند. »

به اعتقاد دبير اسبق فدراسيون فوتبال با صدور احكام عجيب و اعمال تنبيهات شديد عليه مربيان و بازيكنان رشد نمي‌كند:‌« رسيدگي به تخلفات و تلطيف كردن فضاي فوتبال مثل مساله دوپينگ مستلزم انجام دادن كارهاي فرهنگي و آموزشي است. اداره كردن صحيح فوتبال، قانون و تيم مديريتي قوي مي‌خواهد. كساني كه مي‌خواهند فوتبال را اداره كنند بايد داراي وجاهت، مقبوليت و پيشينه كافي باشند.‌در فضاي فعلي يكي از خانواده فوتبال مي‌تواند فوتبال را نجات دهد.»

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...