صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

احمدي‌نژاد: منطقه به كلي تغيير خواهد كرد

احمدي‌نژاد با بيان اين كه امروز قدرت‌هاي زورگو در موضع ضعف قرار دارند، تصريح كرد: با تضعيف كشورهاي به اصطلاح قدرتمند شرايط دنيا و منطقه به كلي تغيير خواهد كرد و اين شرايط ايجاب مي‌كند كه بيش از پيش همكاري‌ها و مناسبات خود را ارتقا دهيم.
کد خبر: ۸۶۹۸۸
| |
12704 بازدید

رييس‌جمهور با بيان اين كه هيچ عاملي نمي‌تواند روابط ايران و آ‌ذربايجان را تحت تاثير قرار دهد، روابط دو كشور را در سطح منطقه ويژه دانست و گفت: آينده روابط دو دولت و دو ملت بسيار درخشان است.

به گزارش آريا، دكتر محمود احمدي‌نژاد در ديدار اكتاي اسداف ـ رييس مجلس آذربايجان ـ، روابط دو كشور را برادرانه و دوستانه دانست و افزود: دو كشور از لحاظ فرهنگي، تمدن و تاريخ روابط عميقي با يكديگر دارند و اين روابط روز به روز در حال گسترش است.

رييس‌جمهور با بيان اين كه جمهوري اسلامي ايران همواره از پيشرفت و امنيت آذربايجان حمايت كرده است، گفت: امروز برنامه‌هاي خوبي در دستور كار مشترك دو كشور براي افزايش سطح همكارهاي دوجانبه و منطقه‌يي وجود دارد؛ تهران در همين راستا رواديد را حذف كرد و اين نهايت اعتماد و احترام به مردم آذربايجان است.

او خاطرنشان كرد: بايد دو كشور همكاري‌هاي خود را در درياي خزر هر چه بيش‌تر افزايش دهند.

وي با بيان اين كه شرايط جهاني اقتضاء مي‌كند كه دو كشور مناسبات خود را بيش از گذشته افزايش دهند، خاطرنشان كرد: تجربه نشان داده است كه كشورهاي به اصطلاح قدرتمند، صرفا به دنبال منافع خود هستند. آن‌ها حتي حاضرند همه كشورها و ملت‌ها را قرباني منافع خود كنند از اين رو همواره به‌دنبال ايجاد ناامني در منطقه بوده‌اند.

احمدي‌نژاد با بيان اين كه امروز قدرت‌هاي زورگو در موضع ضعف قرار دارند، تصريح كرد: با تضعيف كشورهاي به اصطلاح قدرتمند شرايط دنيا و منطقه به كلي تغيير خواهد كرد و اين شرايط ايجاب مي‌كند كه بيش از پيش همكاري‌ها و مناسبات خود را ارتقا دهيم.

رييس‌جمهور ادامه داد: كشورهاي منطقه با افزايش همكاري‌هاي خود بايد به شرايطي برسند كه تمام مبادلات تجاري و اقتصادي خود را با پول مشترك انجام دهند چرا كه با شرايط كنوني سود اصلي را كساني مي‌برند كه دلار را در اختيار دارند.

وي در ادامه اهميت روابط مجالس دو كشور را در ارتقاي هر چه بيش‌تر مناسبات دو كشور مورد اشاره قرار داد و گفت: همكاري‌هاي مجالس دو كشور مي‌تواند در توسعه هر چه بيش‌تر سطح مناسبات بسيار مفيد باشد و اميدوارم با استفاده از ظرفيت‌هاي موجود، روابط دو كشور روز به روز بهتر و عميق‌تر شود.

اكتاي اسداف ـ رييس مجلس آذربايجان ـ نيز در اين ديدار با بيان اين كه روابط دو كشور دوستانه و برادرانه است از رشد سطح مناسبات دو كشور اظهار خرسندي كرد و بر افزايش هر چه بيش‌تر سطح مناسبات دو كشور در عرصه‌هاي گوناگون تاكيد كرد.

او با تاكيد بر اين كه قدرت‌هاي بزرگ هيچ كدام به دنبال تامين منافع ساير ملت‌ها و دولت‌ها نيستند گفت: كشورهاي قدرتمند اگر واقعا قصد حل مشكلات منطقه و جهان را داشتند تاكنون موفق به اين كار شده بودند ولي با توجه به تجربيات تاريخي، آن‌ها صرفا به‌دنبال تامين منافع خود هستند. از اين رو بايد كشورهاي اطراف درياي خزر با افزايش سطح همكاري‌هاي خود منافع ملت‌ها و كشورهاي خود را تامين كنند.

اكتاي اسداف هم‌چنين با قدرداني از اقدام جمهوري اسلامي ايران در حذف رواديد، از تلاش و هماهنگي‌هاي كشورش براي اقدام متقابل در اين زمينه خبر داد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار