مرکز اسناد سراغ مجلس خبرگان هم رفت
مرکز اسناد انقلاب اسلامي در تازهترين کتاب خود به سراغ مجلس خبرگان رهبري رفته و در قالب کتابي 316 صفحهاي ترکيب، آيين تشکيل و انتخاب و ضوابط مجلس خبرگان را بررسي کرده است.
به گزارش خبرآنلاين، کتاب «مجلس خبرگان رهبري» با بررسي نياز به نهادهايي که پس از پيروزي انقلاب اسلامي و براي حفظ هويت انقلاب اسلامي و حکومت جمهوري اسلامي شکل گرفت، آغاز و بدنبال آن مجلس خبرگان را به عنوان يکي از اين نهادها معرفي و تبيين مي کند.
در معرفي کتاب آمده است: بيشک افق تازهاي که انقلاب اسلامي در برابر حرکت ملت گشود، در مقام اداره کشور مستلزم روييدن نهادهاي نويني در دامن جمهوري اسلامي بود تا در تناسب با اهداف و آرمانهاي اسلامي جديد، اداره جامعه را به عهده گيرد. به علاوه مهمترين شعار انقلاب، اداره جامعه بر اساس موازين اسلام بود و اين نياز به تأسيس نهادهاي جديد انجاميد که در رأس آنها ولايت فقيه قرار دارد. حضرت امامخميني(ره) بنيانگذار جمهوري اسلامي، به تدريج در اثناي نهضت و بهطور مستقيم توسط مردم پذيرفته شد و در مرحلهي نگارش قانوناساسي، بعد از تأييد اين مطلب، سازوکاري بديع براي انتخاب جانشين، در قالب مجلس خبرگان رهبري پيشنهاد شد.
بنا بر اين گزارش، ترکيب، آيين تشکيل و انتخاب و ضوابط اين مجلس در اين کتاب شرح داده شده است و در توضيح علت تشکيل مجلس خبرگان نيز تاکيد شده است که مجلس خبرگان بهگونهاي ترتيب يافته که رابطه ميان خواست مردم بهعنوان تکيهگاه اداره امور و دين اسلام بهمثابه آرمان و برنامه حيات جامعه را در ادامه اين نهضت تاريخي حفظ مينمايد.
اين کتاب در 316 صفحه، با قيمت 29 هزار ريال و در 2000 نسخه از سوي مرکز اسناد انقلاب اسلامي منتشر شده است


