صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

بهترين بازيگراني كه رييس جمهور شدند

کد خبر: ۸۶۲۳۷
| |
12548 بازدید

در يك نظرسنجي اينترنتي كه بيش از 1/1 ميليون نفر در آن شركت كردند، 16 فيلم كه درآن بازيگران مطرح سينما، ايفاگر نقش رييس‌جمهور بوده‌اند، انتخاب و معرفي شدند.

به گزارش ايسنا، فيلم‌هاي «نيروي هوايي يك» محصول 1997 با نقش‌آفريني‌ «هريسون فورد» در قالب «پرزيدنت جيمز مارشال» در صدر اين فهرست قرار گرفته است.

بنابر اعلام پايگاه اطلاع‌رساني مووي وب، «مورگان فريمن» با حضور در فيلم «برخورد عميق» (1998) در قالب رييس‌جمهور «تام بك» و «مايكل داگلاس» با بازي در نقش پرزيدنت «آندري شفرد» در فيلم «رييس‌جمهور آمريكايي» (1995) رتبه‌هاي دوم و سوم اين ليست را به خود اختصاص داده‌اند.

بنابراين گزارش، «بيل پولمن» با حضور در فيلم «روز استقلال» (1996)، «كوين كلين» با فيلم «كبوتر» (1993)، «دنيس كوايد» با نقش‌آفريني در فيلم «روياهاي آمريكايي» (2006) و «بروس گرين وود» با فيلم «گنجينه ملي: كتاب محرمانه» 2007 رتبه‌هاي بعدي اين فهرست را بدست آورده‌اند.

«جيمز كرامول» با فيلم «همه ترس‌ها» (2007)،«جك نيكلسون» با حضور در فيلم «مريخ حمله مي‌كند»،«كلزي گرامر» با نقش‌آفريني در فيلم «راي سرنوشت ساز»، «جيني‌ هاكمن» در فيلم «قدرت مطلق» (1997) و «پيتر سلرز» با نقش‌آفريني در فيلم «دكتر استرنج لاو» و «بيلي باب» تورنتون در فيلم «عشق واقعي» (2003) رتبه‌هاي ديگر اين فهرست را به خود اختصاص داده‌اند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۲۳:۲۲ - ۱۳۸۸/۱۱/۲۸
"نيروي هوايي يك" معنی اشتباهی از واژه "air force one " هست چرا که این واژه اصطلاحی است برای هواپیمای شخصی رییس جمهور امریکا
به نظر من که این فیلم اصلا هم جالب نبود و بیش از حد اغراق شده بود و رییس جمهور امریکا رو در حد یک سوپرمن بالا برده بودند
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟