معرفی نماینده اوباما در کنفرانس اسلامی
سرویس بین الملل ـ یک تبعه هند که حافظ کل قران کریم است به نمایندگی از اوباما رئیس جمهور آمریکا در کنفرانس اسلامی با شرکت 57 کشور اسلامی ، شرکت می کند.
به گزارش "تابناک"، آقای " رشاد حسین " که به عنوان نماینده اوباما در کنفرانس اسلامی معرفی شده است از سوی باراک اوباما به عنوان فردی " قابل اعتماد و موثر " و کسی که می تواند زمینه دوستی جهان اسلام با آمریکا را فراهم کند به کنفرانس اعزام خواهد شد.
اوباما همچنین درپیامی به نشست هم اندیشی آمریکا و جهان اسلام که در دوحه قطر برگزار می شود ، آورده است : می توان جهان اسلام را در معادلات منطقه ای و جهانی بشمار آورد و به جای درگیری و جنگ به دوستی ها و همکاری های سازنده اندیشید.
در این پیام اوباما خواهان تلاش های همه جانبه همه کشورها در حل مشکل عراق و افغانستان شد و از جهان اسلام خواست تا عراقی ها را برای تشکیل کشوری پایدار برای بدست آوردن رفاه ملت عراق یاری کنند.
رئیس جمهور آمریکا بار دیگر از تشکیل دو دولت فلسطینی و اسرائیلی حمایت کرد و از تشکیل نشستی با شرکت برخی کشورهای اسلامی در آوریل (اوائل اردیبهشت ) نیز خبر داد.


