صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

مديرعامل ايرنا منصوب شد

کد خبر: ۸۲۷۰۰
| |
6318 بازدید

وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي در حكمي ، علي اكبر جوانفكر را به عنوان مدير عامل سازمان خبرگزاري جمهوري اسلامي ايران منصوب كرد.

به گزارش پايگاه اطلاع رساني وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي متن اين حكم به اين شرح است:

به اقتضاي زمان، نشان ركن چهارم آزادي را بر سينه مطبوعات نشانده بودند و توسن توسعه را به اين ميدان كشانده بودند؛ اينك قضا را چون به قضاوت بنشينيم آن حكم بيشتر براي خبرگزاري ها كه تغذيه كننده و تمشيت دهنده مطبوعات هستند، صادر خواهد شد.

تضمين اين عبارت تامين اصلي ترين بخش مطبوعات ، يعني خبر است و خبر تاثير گذارترين عامل رشد آگاهي جامعه مي باشد به تعبير رهبر عزيزمان خبرگزاري ، جبهه مواجهه با دشمن خارجي است.

اين صحنه را كارگرداني آگاه ، با تجربه ، فعال ، دلسوز ، متدين و متعهد مي پالايد و مي آرايد ؛ كه جز اين را نشايد!

به سابقه اين امتيازات جنابعالي را به سمت " مدير عامل سازمان خبرگزاري جمهوري اسلامي ايران منصوب مي نمايم.

انتظار دارم در بخش اطلاع رساني صحت و دقت و سرعت مناط اعتبار آن مجموعه گردد و در صحنه جنگ نرم انديشه ، تحليل و تقابل دستور كارتان قرار گيرد.

در ارتباط با همكاران و همراهان ، همدلي و هماهنگي و همياري در سرلوحه منش آن خانواده بزرگ خبري بروز و ظهور پيدا كند.

براي يكايك گردانندگان و كارگزارن آن سازمان در همراهي شما براي اجراي منويات دولت عدالت گستر و مهرورز ، آرزوي توفيق دارم.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۷:۵۰ - ۱۳۸۸/۱۱/۰۳
مبارك است و اميدوارم تحولي اساسي در ايرنا روي دهد.
علي
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۸:۰۸ - ۱۳۸۸/۱۱/۰۳
چه شود خدا به داد مردم برسد
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۸:۱۶ - ۱۳۸۸/۱۱/۰۳
شاید که خبرگزار ی رسمی کشور از این انفعال جانی دوباره گیرد
ناشناس
|
-
|
۱۸:۲۰ - ۱۳۸۸/۱۱/۰۳
اميد است اقاي جوانفكر مديريت ايرنا را از وضعيت فاميل و رفيق بازي كنوني خارج كند و با اهميت دادن به نيروهاي حرفه اي ايرنا جايگاه اين رسانه نظام را بازسازي كند. متاسفانه در 20 ماه گذشته ايرنا در حد يك رسانه كاملا فردي تنزل پيدا كرد ه است و فقدان نگاه حرفه اي باعث شده است... مردم ما دولت را در چهر ه طرحهاي عمراني و سازندگي مي بينند و نه دعواهاي سياسي . اميد است اقاي جانفكر ايرنا را به رسانه نظام اسلامي تبديل كند و همچنان كه وزير ارشاد گفته است با همكاران همدلي داشته باشد.
دهاقین
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۲۰:۵۸ - ۱۳۸۸/۱۱/۰۳
این چه زبانی بید؟!!!
ناشناس
|
AUSTRALIA
|
۰۱:۱۰ - ۱۳۸۸/۱۱/۰۴
اولش رو خود فردوسی نوشته آخرش رو هندونه فروش فردوسی!
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۱:۰۲ - ۱۳۸۸/۱۱/۰۴
گل بود به سبزه نيز آراسته شد
q
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۲:۱۱ - ۱۳۸۸/۱۱/۰۴
مطمئنین وزیر فرهنگ منصوب کرده؟
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟