صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
به بهانه شکست منچستر یونایتد برابر من‌سیتی؛

انتقام پسرانه به سبك آرژانتيني

اینجاست که دیگر کارلوس نیز به این مساله پی می‌برد،کوچ کردن از اولدترافورد بهترین راهی است که می‌تواند او را برای بقا امیدوار کند. حالا اگر شما هم جای او بودید هرگز نمی‌توانستید میلیون‌ها پوند اسکناس تانخورده من‌سیتی را رد کنید!
کد خبر: ۸۲۳۸۲
| |
2182 بازدید

طبق گزارش منتشره در روزنامه سان، اعضای خانواده گلیزر از ستاره‌های منچستریونایتد خواسته‌اند تا جیب‌هایشان را بگردند و بخشی از دارایی خود را برای پرداخت قرض‌های باشگاه به مالکان یونایتد بدهند.

به نوشته وطن امروز؛ مدت‌هاست که اخبار متعددی درباره بدهی‌های فراوان سران باشگاه یونایتد به گوش می‌رسد و اکنون رقم این بدهی حدود 500 میلیون پوند برآورد شده است.

مالکان آمریکایی یونایتد همچنین اطلاعیه‌ای را برای سرمایه‌گذارهای احتمالی منتشر کرده‌اند که در آن به این نکته اشاره شده که سرا مثل روز روشن است که عمق کینه «من‌یو» و «من‌سیتی» به چه سال‌هایی بازمی‌گردد، ولی‌گویی در این فصل یکسری اتفاقات آنها در مسیری دیگر به مانند یک کلاف، در هم پیچیده، به طور مثال می‌توانید به پیروزی سه‌شنبه شب من‌سیتی برابر پسران فرگی نگاه کنید، شما می‌توانید ببینيد که برنده این دیدار کسی نیست جز کارلوس ته‌وس، پسری که راهش را از اولدترافورد کج می‌کند تا به خانه همسایه یا همان دشمن قدیمی کوچ کند.


حالا دیگر «من‌یو» و فرگی باید در جوار همسایه‌ای پر سر و صدا این فصل را سپری کنند، مزه تلخی که زیر زبان شیاطین سرخ احساس می‌شود. اما به نظر می‌رسد بیش از همه این فرگوسن باشد که بعد از دیدار شاگردانش مقابل «من‌سیتی» به حد انفجار رسیده، آن هم زمانی که کارلوس ته‌وس،‌ هر 2 گل «سیتی» را به تور دروازه‌ فن‌درسار می‌چسباند و بعد از به ثمر رساندن هر گل با مشت‌های گره‌کرده «انتقام پسرانه‌ای» را که از پدر خوانده می‌گیرد به تصویر می‌کشد.

حالا اگر قرار باشد از ریشه اختلافات کهن «من‌یو» و «من‌سیتی» فاکتور بگیریم می‌توانیم به دوئل فرگوسن ـ ته‌وس بپردازیم، دوئلی که کارلوس پسر خیلی زودتر از فرگی پدر اسلحه کمری‌اش را می‌کشد تا نشان دهد با 2شلیک پیکره پیرمرد اسکاتلندی را چگونه روی زمین ورزشگاه اختصاصی من‌سیتی می‌اندازد.

شاید بد نباشد برای روشن شدن موضوع به سال گذشته نقب بزنیم، زمانی که فرگوسن تصمیم گرفت تا برباتف بلغاری را از تاتنهام با مبلغ 32 میلیون پوند به خدمت بگیرد تا او در کنار رونی و کریس رونالدو به عنوان یک تقویت‌کننده خط حمله به کار گرفته شود.

خب، چرا در اینجا کسی نامی از کارلوس ته‌وس نمی‌برد؟ دقیقا شروع اختلافات پدر و پسر از اینجای داستان شروع می‌شود،‌کارلوس اعتقاد دارد تاکتیک‌های فرگی خلاقیت‌های او را محدود می‌کند، به‌طوری که مهاجم آرژانتینی ناکامی در گلزنی‌هایش را به گردن مربی می‌اندازد.

از طرف دیگر فرگوسن که از کاریزمای خودش برخوردار است، اجازه نمی‌دهد تا بازیکنی مانند ته‌وس بیش از حد گنده‌گویی کند. بهترین روش برای سرجا نشاندن مهاجم یاغی، تبعید روی نیمکت ذخیره‌ها است.

اما جرقه نخستین اختلافات در خانواده من‌یو کافی است تا گوش‌های همسایه پر سر و صدایشان یعنی من‌سیتی، زنگ بخورد!

شیوخ متمول عرب بخوبی می‌دانند اختلافات مالی کیا جورابچیان، مدیر برنامه‌های ته‌وس با سران آمریکایی من‌یو، همان آب گل آلودی ‌است که می‌توانند از آن شاه ماهی شیاطین را شکار کنند.

پیشنهادات نجومی از سوی باشگاه‌هایی مانند من‌سیتی و رئال روی میز جورابچیان قرار می‌گیرد ولی سران من‌یو هیچ واکنشی نسبت به تمایل براي حفظ ستاره آرژانتینی‌شان نشان نمی‌دهند و از سوی دیگر زمانی که همه نگاه‌ها به سمت فرگوسن نشانه می‌رود تا نظر سرمربی را هم جویا شوند، بی‌میلی او برای تمدید قرارداد با ته‌وس آب‌پاکی را روی دست رسانه‌ها می‌ریزد.

اینجاست که دیگر کارلوس نیز به این مساله پی می‌برد،کوچ کردن از اولدترافورد بهترین راهی است که می‌تواند او را برای بقا امیدوار کند. حالا اگر شما هم جای او بودید هرگز نمی‌توانستید میلیون‌ها پوند اسکناس تانخورده من‌سیتی را رد کنید!

بله، کارلوس ته‌وس خیلی راحت اثاثیه‌اش را به خانه پر سر و صدای همسایه کناری می‌برد تا آتش جنگ میان او و فرگوسن افروخته‌تر شود. حتی پس از اینکه این انتقال در تابستان گذشته صورت گرفت فرگوسن باز هم با کنایه‌هایش مبنی بر «هیچ خواندن من‌سیتی» و «خریدهای پر زرق و برق» دست از سر همسایه کناری نمی‌کشد تا جنگ روانی در بالاترین شکل ممکن خود به بازی آنها در جام اتحادیه برسد.

نبرد سه‌شنبه من‌یو ـ من سیتی بدون شک تنها یک برنده واقعی داشت و او کسی نبود جز کارلوس ته‌وس، حتی فرگوسن هم به وضوح برایش روشن شد که دیگر نمی‌تواند در دوئل‌هایی اینچنینی پیروز شود.

سه شنبه رایان گیگز، بازیکن ولزی و باسابقه یونایتدها که نزدیک به 2 دهه است در اولدترافورد حضور دارد، برای سی‌امین بار در داربی شهر منچستر حاضر شد و پس از 14 سال موفق به گلزنی در شهرآورد منچستر شد. او آخرین بار در سال 1996 موفق شده بود دروازه سیتی را باز کند.

این بازیکن 36 ساله که در دسامبر 2009 قراردادش با یونایتد را تا سال 2011 برای یک فصل دیگر تمدید کرد، همراه با هم تیمی‌هایش باید چهارشنبه آینده در اولدترافورد برابر سیتی برگزار کننده دیدار برگشت باشند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟