صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ناکامي من يونايتد مقابل ياران مانچينی

ته وز در دقيقه 41 از روي نقطه پنالتي گل مساوي را به ثمر رساند و سپس در دقيقه 64 با ضربه سر ادوين واندرسار سنگربان هلندي و پرسابقه منچستريونايتد را تسليم کرد تا ياران مانچيني اين بازي حساس را از آن خود کنند.
کد خبر: ۸۲۱۵۱
| |
2737 بازدید

ديدار رفت از مرحله نيمه نهايي فوتبال جام اتحاديه باشگاه هاي انگليس، بامداد چهارشنبه با برتري منچسترسيتي مقابل منچستريونايتد همراه شد.

به گزارش ایرنا؛ اين ديدار حساس به ميزباني منچستر سيتي و به داوري مايک دين برگزار شد که اين تيم با هدايت روبرتو مانچيني سرمربي جديد و ايتاليايي خود توانست همشهري صاحب نام خود را با حساب دو بريک تسليم کند.

ابتدا رايان کيگز کاپيتان با سابقه منچستريونايتد در دقيقه 17 موفق شد دروازه "شي گيون" دروازه بان و کاپيتان تيم ميزبان را فتح کند اما کارلوس ته وز مهاجم آرژانتيني دو بار در دقايق 41 و 64 براي منچسترسيتي گلزني کرد.

ته وز در دقيقه 41 از روي نقطه پنالتي گل مساوي را به ثمر رساند و سپس در دقيقه 64 با ضربه سر ادوين واندرسار سنگربان هلندي و پرسابقه منچستريونايتد را تسليم کرد تا ياران مانچيني اين بازي حساس را از آن خود کنند.

منچستر يونايتد پس از دريافت گل دوم، بارها دروازه ميزبان را با خطر جدي آشنا کرد که با درخشش شي گيون دروازه بان منچستر سيتي بي اثر ماند.

ديدار برگشت دو تيم روز چهارشنبه هفته آينده در ورزشگاه اولدترافورد و به ميزباني منچستر يونايتد برگزار مي شود تا سيماي تيم فيناليست مشخص شود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟