بوفون نمايشگاه برپا ميكند
دروازهبان تيم ملي فوتبال ايتاليا پس از رقابتهاي جام جهاني 2010 نمايشگاه كارهاي چوبي خود را برپا ميكند.
به گزارش فارس و به نقل از روزنامه نويهزورخرسايتونگ "جيانلوئيجي بوفون " قصد دارد آثاري كه در كارگاه نجاري خود در اوقات فراغت بوجود آورده است را پس از رقابتهاي آفريقاي جنوبي به صورت يك نمايشگاه براي تماشاي دوستدارانش در تورين فراهم كند.
اين دروازهبان 31 ساله كه از دوران نوجواني علاقه وافري به ساختن اشيا با استفاده از چوب داشته، اين تصميم را با تشويق خانوادهاش گرفته است.
بوفون در اينباره عنوان كرد: پس از اينكه درخواستهاي زيادي از طريق نامههاي الكترونيكي در ارتباط با كارهاي كه ساختهام دريافت كردم، خانوادهام مرا براي عرضه در نمايشگاهي ويژه تشويق كردند كه بدين خاطر آنرا به زمان پس از مسابقات جام جهاني موكول كردم.
اين سنگربان كه به همراه تيم كشورش فاتح رقابتهاي جام جهاني 2006 آلمان شد، افزود: اكنون وقت حضور در رقابتهاي باشگاهي و ملي است. قطعا تا پايان فصل امكاني بخاطر محدوديت زماني نيست ولي پس از جام جهاني اين فرصت فراهم خواهد شد.
بوفون تاكنون براي تيم ملي ايتاليا 100 بازي انجام داده است.



