پرتاپ آجر، سنگ و اشياء برنده در مسابقه!
مربي تيم گاز کرمانشاه گفت: جنجال بوجود آمده در ديدار گاز کرمانشاه و آنزان ايذه کار عدهاي تماشاگر نما بود.
کامران قدرتي در گفتگو با ايسنا، اظهار كرد: در نخستين هفته دور برگشت ليگ برتر کشتي فرنگي به مصاف آنزان ايذه رفتيم و در چهار کشتي اول فرنگي کارن گاز برتري خود را به اثبات رساندند، اما در کشتي وزن 84 کيلو گرم پس از آنکه کريم فر در تايم اول کشتي گير آنزان را شکست داد عدهاي تماشاگر نما شروع به پرتاپ آجر، سنگ و اشياء برنده کردند.
قدرتي در ادامه تصريح کرد: در چنين حالتي کشتي گيران را به گوشهاي هدايت کرديم تا آسيب نبينند و نماينده فدراسيون نيز کشتيها را قطع کرد و نتيجه را به سود گاز کرمانشاه اعلام كرد.
وي گفت: تيم آنزان را مجموعهاي از کشتي گيران با غيرت و کادر متشخص تشکيل مي دهد و مسئولان و نيروي انتظامي نيز در زمان شروع جنجال به شدت کمک کردند تا کسي آسيب نبيند و لذا نبايد اخلاق ناشايست عده اي تماشاگر نما را به ديگران هم نسبت داد.
قدرتي خاطر نشان كرد: علت چنين رفتاري قابل فهم نيست، اما معتقدم هر رقابتي برد و باخت دارد و بايد تحمل و ظرفيت هر دو جنبه را داشت.


