فنرباغچه مدعي كفش طلايي اروپا

اين بازيكن گلزن تا تابستان سال 2014 با تيم پرتغالي قرارداد همكاري دارد و در صورت پذيرش شرايط ترك‌ها، مجبور است موافقت بنفيكا را كسب كند.
کد خبر: ۷۹۷۲۲
| |
2189 بازدید
تيم فنرباغچه تركيه خواهان بخدمت‌گيري يكي از بهترين مهاجمان شاغل در فوتبال اروپا شد.

به گزارش فارس و به نقل از روزنامه پرتغالي‌ ديارو دو نوتياس؛ فنرباغچه با اعزام نماينده‌اي به ليسبون، ‌به اسكار كاردوسو پيشنهاد همكاري داده است.

اين گلزن 26 ساله در فصل جاري در 13 بازي كه در ميدان براي تيمش حضور يافته، 14 گل زده و اكنون يكي از مدعيان كسب كفش طلايي قاره محسوب مي شود. در يكي‌، دو ماه گذشته با پيشنهادات مشابه‌اي از سوي تيم‌هاي همچون بوردو فرانسه و اشتوتگارت آلمان مواجه شده است.

اين بازيكن گلزن تا تابستان سال 2014 با تيم پرتغالي قرارداد همكاري دارد و در صورت پذيرش شرايط ترك‌ها، مجبور است موافقت بنفيكا را كسب كند.

كاردوسو در 26 بازي ملي تاكنون 3 گل زده است.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت
آخرین اخبار