صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

خداداد عزیزی: مدیران ابومسلم به مربیان غیر بومی پول درشت می دهند

واقعا نمی‌دانم مربیان بومی چه گناهی کرده‌آند که نباید چنین پول‌هایی بگیرند. مدیران ابومسلم فقط بلدند به مربیان غیربومی پول‌های درشت بدهند و از این پول‌ها برای بومی‌هایی مثل من خبری نیست. من که تا به حال از این پول‌های ابومسلم ندیده‌ام تازه مقداری هم طلبکار هستم که هنوز آن را از باشگاه نگرفته‌ام.
کد خبر: ۷۹۰۱۶
| |
2191 بازدید

مسوولان ابومسلم پس از حرف و حدیث‌های فراوان بالاخره پرویز مظلومی را به خداداد عزیزی ترجیح دادند تا سرمربی سابق مس هدایت ابومسلم را در ادامه لیگ برتر بر عهده بگیرد.

خداداد که سعی داشت خود را بی‌خبر از همه جا جلوه دهد، در مورد انتخاب مظلومی خیلی محتاطانه صحبت کرد و به خبرنگار شبکه ایران گفت: «نظری در مورد انتخاب مظلومی ندارم اما فکر می‌کنم زمان نشان خواهد داد که این انتخاب درست بود یا غلط. حالا هم اگر بخواهم بگویم این انتخاب اشتباه بوده همه می‌گویند که علیه مظلومی موضع گرفته‌ام، پس در این برهه زمانی حرفی نزنم بهتر است.»

گفته می‌شود قرارداد مظلومی با ابومسلم مبلغی در حدود 200 میلیون به علاوه 100 میلیون پاداش عدم سقوط است. خداداد به عنوان یک مربی بومی واکنش تندی نسبت به این مبلغ قرارداد نشان داد: «واقعا نمی‌دانم مربیان بومی چه گناهی کرده‌آند که نباید چنین پول‌هایی بگیرند. مدیران ابومسلم فقط بلدند به مربیان غیربومی پول‌های درشت بدهند و از این پول‌ها برای بومی‌هایی مثل من خبری نیست. من که تا به حال از این پول‌های ابومسلم ندیده‌ام تازه مقداری هم طلبکار هستم که هنوز آن را از باشگاه نگرفته‌ام.»

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟