مهلت 15 روزه سعيدلو به یک فدراسیون
براي هر سوال پاسخ علمي و منطقي وجود دارد، چرا بايد ورزشکاران جذب اين رشته ورزشي شوند چه افرادي از جامعه و با چه سطح اقتصادي تمايل به حضور در سالن هاي بولينگ وبيليارد را دارند، با توجه به مطالعاتي که شده است بولينگ وبيليارد نياز به تغييراتي دراساسنامه کمسيون ماده 5 دارد تا مجوزها با نظارت بيشتر سازمان تربيت بدني و فدراسيون ها در اختيار مردم قرار گيرد، سعي مي کنيم براي رفع مشکلات از مهندسي ورزشي استفاده کنيم.
تاریخ انتشار: ۰۱ دی ۱۳۸۸ - ۱۵:۴۲ 22 December 2009
کد خبر: ۷۸۳۶۸
| ۰۱ دی ۱۳۸۸ - ۱۵:۴۲ 22 December 2009
| معاون رييس جمهور و رييس سازمان تربيت بدني گفت: بولينگ و بيليارد نياز به بازنگري و بازسازي دارد و اين موضوع بايد به سرعت و حداکثر ظرف 15 روز آينده صورت گيرد.
به گزارش ايسنا، علي سعيدلو در نشست بررسي عملکرد فدراسيون بولينگ و کيو اسپرت، اظهار كرد: رشته بولينگ و بيليارد با آن که بسيار مفرح و جذاب است اما هنوز از جايگاه خاصي در کشورمان برخوردار نيست و در بعد همگاني نيز موفق عمل نکرده است، بايد با مطالعه دقيق جايگاه اين رشته را در پازل ورزش کشور پيدا کرد.
وي افزود: مسوولان فدراسيون اعلام کرده اند که 200 خط بولينگ درکشور وجود دارد، آيا اين تعداد براي يک رشته ورزشي با اين جايگاه در ايران اسلامي کافي است؟ به نظر مي رسد درباره اين موضوع بايد تحقيقات لازم و مطالعه کافي صورت گيرد.
سعيدلو اظهار كرد: معاونت ورزشي با دقت فدراسيون ها را ارزيابي کند، فدراسيون ها نيز عملکرد خود را بطور منظم به اين معاونت ارسال کنند تا با رسيدن به نقطه مطلوب شاهد مرتفع شدن مشکلات و رشد ورزش در ايران اسلامي باشيم.
معاون رييس جمهور ورييس سازمان تربيت بدني تاکيد کرد: بسياري از موارد نياز به پيگيري دارد مثلا بايد ديد چرا برخي از رشته هاي ورزشي در رسانه ها جايگاه مطلوبي ندارند، آيا تا به امروز براي رفع اين نقص کاري صورت گرفته است.
رييس سازمان تربيت بدني باتاکيد براينکه با تقسيم کار و شناخت زير بناها مي توان براي رسيدن به اهداف مشخص و موفق گام برداشت، خاطرنشان کرد: براي هر سوال پاسخ علمي و منطقي وجود دارد، چرا بايد ورزشکاران جذب اين رشته ورزشي شوند چه افرادي از جامعه و با چه سطح اقتصادي تمايل به حضور در سالن هاي بولينگ وبيليارد را دارند، با توجه به مطالعاتي که شده است بولينگ وبيليارد نياز به تغييراتي دراساسنامه کمسيون ماده 5 دارد تا مجوزها با نظارت بيشتر سازمان تربيت بدني و فدراسيون ها در اختيار مردم قرار گيرد، سعي مي کنيم براي رفع مشکلات از مهندسي ورزشي استفاده کنيم.
وي ياداور شد: آمادگي کامل دارم تا شخصا طرح ها و مطالعات و پيشنهادات منطقي را مطالعه وبررسي کنم و با تصميمات منطقي به رفع مشکلات فدراسيونها کمک نمايم.
افشارزاده دبير کميته ملي المپيک نيز گفت: بزرگترين مشکل فدراسيون بولينگ و بيليارد نداشتن سالن اختصاصي است متاسفانه به همين دليل نمي توان اردوهاي با سطح کاري بالا در اين رشته ورزشي برگزار کرد،باشگاه ها فعال نيستند بايد تلاش کنيم از طريق رسانه ها بولينگ و بيليارد را بيشتر به جامعه معرفي کنيم.
وي افزود: موضوع مهم ديگر اين است که در کمسيون ماده 5 بايد فدراسيون نقش به سزايي داشته باشد تا از اين طريق درآمدزايي براي فدراسيون حاصل شود.
در اين جلسه همچنين صمدي سرپرست فدراسيون بولينگ وبيليارد نيز گزارشي از وضعيت فدراسيون ارائه کرد و اظهار داشت: رشته ورزشي بولينگ بسيار پر هزينه است، فدراسيون بايد اختيارهاي بيشتري در کمسيون ماده 5 داشته باشد تا به باشگاه ها طبق مقررات مجوز کار بدهد و به انها ابلاغ کند که تيم داري را درکنار باشگاه داري داشته باشند.
سپس اسدي دبير فدراسيون به عدم توجه رسانه ها به اين رشته ورزشي اشاره کرد و گفت: بايد امکانات فدراسيون را در بخش سخت افزاري افزايش دهيم وبا آموزش خانواده ها را جذب اين رشته ورزشي کنيم.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.