هوای کشور از فردا بارانی می شود
سازمان هواشناسي كشور از ورود سامانه بارشزاي ديگري از بعدازظهر فردا به كشور خبر داد.
بر اساس اعلام سازمان هواشناسي كشور، بررسي نقشههاي پيشيابي و آيندهنگري بيانگر اين مطلب است كه از بعدازظهر فردا شنبه با ورود سامانه فعال ديگري ابتدا در نواحي جنوب غرب، غرب، تا حدي شمال غرب سپس در جنوب و مركز كشور بارش آغاز ميشود و از اوايل يكشنبه علاوه بر مناطق فوق دامنههاي جنوبي البرز و سپس نيمه شرقي كشور را نيز در بر ميگيرد.
وضعيت هواي استان تهران طي 24 ساعت آينده كمي ابري در ارتفاعات نيمهابري پيشبيني ميشود؛ بيشينه و كمينه دماي هواي اين استان به ترتيب 8+ و 1+ درجهسانتيگراد خواهد بود.
وضعيت هواي استان خراسان رضوي طي 24 ساعت آينده كمي ابري تا نيمه ابري در پارهاي نقاط ابري با احتمال بارش پيشبيني ميشود؛ بيشينه و كمينه دماي هواي اين استان به ترتيب 8+ و صفر درجه سانتيگراد خواهد بود.
وضعيت هواي استان فارس طي 24 ساعت آينده صاف پيشبيني ميشود؛ بيشينه و كمينه دماي هواي اين استان به ترتيب 14+ و 4+ درجه سانتيگراد خواهد بود.


