افزايش قيمت وام 18 ميليوني مسكن
رونق نسبي در بازار مسكن طي روزهاي اخير قيمت وام 18 ميليوني مسكن را در بازار افزايش داده است.
به گزارش «تهران امروز»، اين در حالي است كه از اواسط آبانماه گذشته ميزان فروشندگان وام مسكن در بازار افزايش يافت و نشانههاي رونق در بازار خريد و فروش اين وام مشاهده شد. گرچه تا چندي پيش، ركود حاكم بر بازار مسكن و متقاضي اندك خريد وام موجب كاهش قيمتها در بازار وام مسكن شده بود. بهطور كلي با وجود آنكه خريد و فروش وام مسكن امري غيرقانوني تلقي ميشود اما هيچ قانوني براي منع اين اقدام وجود ندارد، از همين رو اين وام هماكنون در تهران و ديگر شهرهاي كشور همچنان مورد معامله قرار ميگيرد.
بر اين اساس گفته ميشود در حال حاضر وام 18 ميليون توماني مسكن كه از پرطرفدارترين نوع وام مسكن بهشمار ميرود در صورت عدم ارائه گواهي توسط مراكز فروش وام از دو ميليون و 800 هزار تومان تا سه ميليون و 100 هزار تومان به مشتريان فروخته ميشود اما در صورتي كه خريدار توانايي ارائه گواهي را نداشته باشد از سه ميليون و 100 هزار تومان تا چهار ميليون و 600 هزار تومان به فروش ميرسد.
اين در حالي است كه پيش از اين وام 18 ميليون توماني در صورت عدم ارائه گواهي ضمانت توسط فروشنده از دو ميليون و 400 هزار تومان تا سه ميليون و 200 هزار تومان در بازار به فروش ميرسيد. اين رقم در صورت كه تهيه گواهي ضمانت توسط فروشنده، سه ميليون و 500 تا چهار ميليون و 200 هزار تومان بود. گفتني است قيمت اين وام براي حومه تهران گرانتر است و علاوه بر هزينه وام، هزينه وكالت، كارشناسي و قطعي- رهني براي خريدار حدود 500 هزار تومان است.
براساس اين گزارش، دارندگان اين وام ميتوانند وام خود را در صورت عدم ارائه گواهي از دو ميليون و 750 هزار تومان تا دو ميليون و 850 هزار تومان و در صورت تهيه گواهي حدود سه ميليون و 100 هزار تومان به مراكز خريد وام بفروشند.
همچنين در صورتي كه دارنده وام بتواند رضايت شعبه براي انتقال وام به حومه را جلب كند آنگاه قيمت اين وام در صورت عدم ارائه گواهي تا سه ميليون و 200 هزار تومان و در صورت ارائه گواهي توسط دارنده وام تا چهار ميليون و 200 هزار تومان افزايش مييابد. در اين شرايط گفته ميشود انتقال اين وام به كرج تا حدودي مشكل است اما در صورتي كه فروشندگان بتوانند رضايت شعبه مربوطه را براي انتقال وام به اسلامشهر كسب كنند، ميتوانند وام خود را بسته به داشتن يا نداشتن گواهي از سه تا چهار ميليون به فروش برسانند.
بر اين اساس، نرخ وام 18 ميليون توماني مسكن در صورتي از سه ميليون و 800 هزار تومان تا چهار ميليون و 200 هزار تومان در بازار به فروش ميرسد كه دارنده وام بتواند رضايت شعبه را براي انتقال وام به حومه تهران جلب كند آنگاه قيمت وام بسته به شهرستان حومه تغيير ميكند.
از طرف ديگر، فعالان بازار وام مسكن درخصوص تهيه وام ساخت مسكن نيز معتقدند اين وام مربوط به بانكهاي خصوصي است و تنها براي ساخت مسكن اعطا ميشود، در اين شرايط حدود شش تا هفت ميليون تومان عايد دفاتر يا بنگاهها ميكند. براي تهيه اين وام نيازمند معرفي يك ملك با ارزش بالا به بانك خصوصي است تا اين بانك حتي به ارزش 500 ميليون تومان نيز وام پرداخت كند. گيرنده وام مزبور بايد در طول يكسال پس از اخذ وام، كل مبلغ وام را به بانك با 25 درصد سود بازگرداند.
اين گزارش نشان ميدهد، نرخ وام 15 ميليون توماني در بازار دو ميليون و 200 تا دو ميليون و 300 اعلام شده است. بر اين اساس وام 10 ميليون توماني، يك ميليون و 300 هزار تومان تا يك ميليون و 400 هزار تومان و وام 12 ميليون توماني نيز يك ميليون و 500هزار تومان تا يك ميليون و 700 هزار تومان قيمتگذاري شده است.
مردم خودشان همينجوري التهاب دارند شما آتش آن را شعله ور نكنيد!
هيچ فكر كرديد اگر مسكن گران شود كرايه ها بالا ميرود؟
نكند چند تا خانه داريد و به فكر بالا بردن اموالتان هستيد!
البته ميدونم چاپ نميكنيد



