صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

یک برزیلی تماشاگر ایرانی را کتک زد

کد خبر: ۷۴۹۹۲
| |
13028 بازدید

در اتفاقی تلخ در ورزشگاه تختی انزلی مهاجم برزیلی ملوان یک تماشاگر ایرانی را کتک زد.

به گزارش فارس، در پایان دیدار ملوان و ذوب‌آهن اصفهان، آدریانو آلوز در صحنه‌ای با یک تماشاگر ایرانی در حمایت از محمد احمدزاده درگیر شد و این تماشاگر را کتک زد. فیلیپ دسوزا هموطن او نیز در این صحنه حضور داشت اما این بازیکن برزیلی ظاهرا در درگیری شرکت نداشته است.

اردشیر پورنعمت مدیرعامل باشگاه ملوان با تایید این خبر به خبرگزاری فارس، گفت: متاسفانه من هم شنیدم که چنین اتفاقی رخ داده است اما هنوز این درگیری برایمان به صورت مستند محرز نشده است.

باید ریشه‌یابی کنیم تا ببینیم چرا چنین اتفاقی افتاده است. به هیچ احدی اجازه تعرض به تماشاگرانمان را نمی‌دهیم؛ چه ایرانی باشند و چه خارجی. با اتباع بیگانه برخورد شدیدتری خواهیم کرد.

وی در مورد اینکه طبق قانون احتمال لغو پروانه کار بازیکن خارجی این تیم به دلیل درگیری با یک ایرانی وجود دارد گفت: طبق قانون و رای مراجع قضایی با فرد خاطی در صورت محرز شدن جرمش برخورد خواهیم کرد حتی اگر بحث لغو پروانه کار نیز در میان باشد. ما به خارجی‌ها پول می‌دهیم تا برایمان بازی کنند نه اینکه به تماشاگرانمان بی‌احترامی کنند. باید این قضیه مستند و محرز شود در آن صورت با بازیکن خاطی برخورد شدیدی خواهیم کرد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟