صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
هافبک سابق تيم ليورپول:

بنيتس هواخواهان ليورپول را فريب مي‌دهد

رد نپ فکر مي‌کند که سيستم دفاعي ليورپول، در مقابل توپ‌هاي مرده نياز به مستحکم‌تر شدن دار: «چندين سال پيش جاي گيري بخش بخش شده بسيار فورمت خوبي براي ليورپول بود. چرا که آن ها بهترين بازکنان خط دفاع را داشتند. اما دليل اصلي اين بود که آن‌ها پيتر کروش و سمي هيپيا را داشتند. اين دو مرد نزديک دو متر قد داشتند.»
کد خبر: ۷۴۴۳۴
| |
1492 بازدید

هافبک سابق تيم ليورپول به شدت سرمربي اين تيم، رافا بنيتس، را مورد انتقاد قرار داده و گفته است که اين مربي اسپانيايي اين توانايي را دارد که از رسانه‌ها سوءاستفاده کند تا هواداران ليورپول را تحت تاثير قرار دهد و خرابکاري‌هاي خودش را اين گونه لاپوشاني کند.

به گزارش ايسنا؛ ليورپول در اين هفته به مصاف دبرسن خواهد رفت و اگر اين بازي را ببازد به اين معنا خواهد بود که نمي‌تواند به ليگ قهرماني اروپا وارد شود. اين تيم بازي با اورتون را نيز پيش رو دارد. رد نپ به اسکاي گفته «از ده بازي يک بازي را برده‌اند. اما طرفداران به شدت پشت او ايستاده‌اند، او هواداران را فريب مي‌دهد و آن‌ها هر کاري که او بخواهد مي‌کنند.» وي افرود:« اما يک زماني مي‌شود، اگر آن ها به ليگ قهرماني نرسند و به اورتون هم ببازند، که طرف‌داران متوجه خواهند شد. اين تيم واقعا به جايي نمي‌رسد. اگر آن‌ها در انتهاي فصل جزء جهار تيم اول نباشند مشکل بزرگي پيش خواهد آمد. مسئلي خيلي بزرگي در پشت پرده بين صاحبان باشگاه وجود دارد. اما کار خيلي راحتي خواهد اگر فکر کنيم همين‌ها تنها مسئله ساز هستند. بازيکن‌ها به حد کافي خوب بازي نمي‌کنند و نکته همين است.»

تيم بنيتس باز هم در آخر هفته گذشته و در خانه‌اش، مقابل منچستر سيتي از يک گل ضربه مستقيم آسيب ديد و بازي را واگذار کرد. رد نپ فکر مي‌کند که سيستم دفاعي ليورپول، در مقابل توپ‌هاي مرده نياز به مستحکم‌تر شدن دار: «چندين سال پيش جاي گيري بخش بخش شده بسيار فورمت خوبي براي ليورپول بود. چرا که آن ها بهترين بازکنان خط دفاع را داشتند. اما دليل اصلي اين بود که آن‌ها پيتر کروش و سمي هيپيا را داشتند. اين دو مرد نزديک دو متر قد داشتند.»

ردنپ مي‌گويد:« وقتي توپ به سمت دروازه مي‌آيد خيلي مهم نيست که چطور دفاع مي‌کنيد، تکه تکه در خط دفاع پخش شده و جايگيري مي‌کنيد يا نفر به نفر دفاع مي‌کنيد، بايد توپ را دفع کنيد. حالا وضع به گونه‌اي شده که مردم زير بار مسئوليت‌هايشان نمي‌روند.»

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار