صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

کلید خوردن تغییرات مدیریتی در رسانه ملی

کد خبر: ۷۳۹۷۹
| |
10239 بازدید

عزت الله ضرغامی که پس از تمدید حکمش توسط رهبر انقلاب وعده تغییرات گسترده ای را در این سازمان از لحاظ شکلی و محتوایی داده بود به زودی اولین تغییرات خود را کلید می زند.

به گزارش " پرچم " ضرغامی که انتقادات بسیاری به عملکرد برخی معاونت های وی از جمله معاونت سیما وجود داشت در اولین گام قصد تغییر معاون سیمای خود را دارد. بر همین اساس، شنیده ها حامی از آنستکه علی دارابی عضو شورای مرکزی جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی و قائم مقام فعلی ضرغامی به زودی به جای مرتضی میرباقری به عنوان معاونت سیمای رسانه ملی منصوب می شود. هر چند دارابی هنوز پاسخ قطعی به جانشینی میرباقری نداده است.

از سوی دیگر با تغییر قائم مقام سازمان صدا و سیما ضرغامی بایستی در اندیشه انتخاب گزینه ای برای قائم مقامی خود باشد.

هر چند شنیده ها حکایت از آن دارد که پس از پایان سفر ضرغامی و بازگشتش به ایران تغییرات گسترده ای به خصوص در سطوح معاونین و مدیران تاثیر گذار این سازمان در راه خواهد بود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
United States
|
۱۷:۴۵ - ۱۳۸۸/۰۸/۳۰
مشکل در جای دیگری است.
ناشناس
|
United States
|
۲۲:۲۲ - ۱۳۸۸/۰۸/۳۰
چه زود شروع کرد؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۰:۲۹ - ۱۳۸۸/۰۹/۰۱
خانم عشرت شایق هم که مشاور فعلی آقای ضرغامی هستند قرار به معاونت صدا منصوب شوند
ناشناس
|
-
|
۱۰:۳۹ - ۱۳۸۸/۰۹/۰۱
اول از همه باید فکر تغییر در معاونت سیاسی باشد
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟