صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
با دستور احمدی نژاد

ابطال واگذاري نمايشگاه بين المللي به ساتا

کد خبر: ۷۳۳۸۹
| |
4805 بازدید

سخنگوي وزارت بازرگاني برخي اخبار در خصوص دستور رياست جمهوري مبني بر لغو قرارداد واگذاري شرکت سهامي نمايشگاه هاي بين المللي جمهوري اسلامي به سازمان تامين اجتماعي نيروهاي مسلح (ساتا) را تاييد کرد.

"سيدعليرضا شجاعي" روز سه شنبه به خبرنگار اقتصادي ايرنا، گفت: براساس دستور رياست جمهوري به وزير امور اقتصادي و دارايي مقرر شد، قرارداد واگذاري نمايشگاه لغو و مکاني ديگر بابت رد ديون ساتا جايگزين شود.

وي تصريح کرد: براساس دستور دکتر "محمود احمدي نژاد"، مسئوليت شرکت سهامي نمايشگاه هاي بين المللي تا اطلاع بعدي برعهده وزارت بازرگاني خواهد بود.

به گزارش ايرنا، موضوع واگذاري شرکت سهامي نمايشگاه هاي بين المللي جمهوري اسلامي توسط سازمان خصوصي سازي به سازمان بازنشستگي نيروهاي مسلح ابتداي تابستان گذشته با اعتراض وزارت بازرگاني مواجه شد و پس از آن نيز بخش خصوصي شامل اتاق هاي بازرگاني و تعاون درخواست تجديد نظر در اين واگذاري را کردند.

وزارت بازرگاني در همان زمان اعلام کرد: اين واگذاري بدون توجه به قانون انتزاع امور نمايشگاهها از مرکز توسعه صادرات ايران و تشکيل شرکت نمايشگاههاي بين المللي جمهوري اسلامي ايران انجام گرفته است.

در گزارش وزارت بازرگاني با بيان اينکه بايد عرصه و اعيان مورد نياز و متعلق به سازمان توسعه تجارت تفکيک شود و صرفاً عرصه و اعيان متعلق به شرکت نمايشگاهها به بخش خصوصي و خريدار واگذار گردد، تاکيد شده بود: ضروري است صورتجلسه فيمابين مسئولان سازمان توسعه تجارت ايران و شرکت نمايشگاههاي بين المللي جمهوري اسلامي ايران مبني بر تفکيک و انتقال عرصه و اعيان متعلق به سازمان توسعه تجارت مورد توجه و اقدام قرار گيرد.

هرچند برخي اخبار حکايت از بررسي دوباره موضوع واگذاري نمايشگاه در ماه هاي اخير توسط مقامات بالاي کشور را مي داد، اما دو روز پيش و پس از انتصاب "کاظم اکبر زاده" مديرعامل جديد شرکت سهامي نمايشگاه هاي بين المللي جمهوري اسلامي توسط وزير بازرگاني، همزمان ساتا "عباس قلي زاده"مديرعامل برکنار شده را به مدت سه سال در شرکت سهامي نمايشگاه هاي بين المللي ابقا کرد.

اين اقدام ساتا درحالي صورت گرفت که بنابه اعلام وزارت بازرگاني، مديرعامل سابق کارمند اين وزارتخانه بود و بايد خود را براي ماموريت بعدي در وزارتخانه معرفي مي کرد.

برخي اخبار نيز حکايت از آن داشت که در روزهاي اخير مسئولان ساتا در نمايشگاه بين المللي مستقر شده بودند.

سخنگوي وزارت بازرگاني با بيان اينکه در زمان حاضر حکم مسئوليت مديرعامل جديد شرکت
سهامي نمايشگاههاي بين المللي لازم الاجرا است، افزود: براين اساس "کاظم اکبرزاده" بايد بلافاصله در محل کار خود مستقر شود.

وي ابراز اميدواري کرد: شرکت سهامي نمايشگاه هاي بين المللي با استناد به اصل 44 قانون اساسي و ديدگاه هاي بخش خصوصي از جمله مسئولان اتاق بازرگاني ايران و اتاق تعاون به متقاضيان واگذار شود.

يادآور مي شود: همزمان با واگذاري نمايشگاه بين المللي به ساتا، اتاق هاي بازرگاني و تعاون بارها نسبت به اين اقدام انتقاد کرده و ابطال واگذاري و خريد آن را از دولت خواستار شده بودند.

شجاعي از بخش خصوصي خواست تا فعال تر از گذشته موضوع واگذاري نمايشگاه بين المللي را مورد توجه قرار دهند تا اين مکان براساس ساختار قانوني مراحل واگذاري خود را طي کند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۲۴ - ۱۳۸۸/۰۸/۲۶
اقدام موثر و شجاعانه در راستای اصل ناب 44 بازگشت نمایشگاه به اهل آن را باید ستود
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۰۱ - ۱۳۸۸/۰۸/۲۶
سلام خواهشمندم این مطلب را حتماً درج کنید. بهترین گزینه برای این موضوع واگذاری نمایشگاه مذکور به دانشگاه شاهد است که اکنون چسبیده به مکان جدید نمایشگاههای بین المللی مستقر است. چون هم تعداد زیادی ساختمان آماده دارد (بخصوص یک مرکز همایشهای نیمه ساخته) که بهترین معامله هم برای دانشگاه و هم برای سازمان مالک نمایشگاه است. از یک طرف دانشجویان، کارکنان و اساتید دانشگاه شاهد مجبور نیستند هر روز 3 الی 4 ساعت توی راه باشند و از طرف دیگر فضای نمایشگاه جدید بسیار بزرگ خواهد بود و هم از هزینه ساخت و ساز نمایشگاه جدید کاسته می شود. تازه، کارکنان و دانشجویان و اساتید دانشگاه شاهد هم بانیان این امر خیر را دعا می کنند.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۰۸ - ۱۳۸۸/۰۸/۲۶
سلام
اولا" كاظم اكبر پور درست است نه اكبر زاده !
دوما" هنوز آقاي قلي زاده مدير عامل معرفي شده از طرف ساتا در نمايشگاه مستقر است
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۵۸ - ۱۳۸۸/۰۸/۲۶
تصمیم درستی است حق به حقدار می رسد.
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟