صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

پیشنهاد قذافی به 200 دختر ایتالیایی

کد خبر: ۷۳۲۳۹
| |
45857 بازدید

"معمر قذافی" رهبر انقلاب لیبی که جهت شرکت در اجلاس جهانی امنیت غذایی در رم می باشد، روز یکشنبه با 200 دختر ایتالیایی دیدار کرده و آنها را به پذیرش اسلام فرا خواند.

به گزارش تابناک به نقل از خبرگزاری "نووستی "قذافی تصمیم گرفت حضور خود در همایش رم را با جشن هایی همراه سازد که از قبل برای شرکت در آن 500 دختر ایتالیایی خوش سیما در فاصله سنی 18 تا 35 سال را دعوت کرده بود که قد هر یک از آنها نمی بایست کمتر از 170 سانتیمتر می بود.

یکشنبه شب در رزیدنس سفیر لیبی در رم، رهبر انقلاب لیبی که لباسی سیاه به تن داشت، آغاز به صحبت درباره مشکلات اجتماعی و دینی نمود. وی گفت: حضرت عیسی برای یهودیان فرستاده شده بود و نه برای شما. در عوض حضرت محمد برای همه انسان ها فرستاده شده بود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟