صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
سازمان تربیت‌بدنی ورزشگاه شیرودی را به فدراسیون دو‌و‌میدانی می‌دهد؛

فوتبال از ورزشگاه پير تهران مي‌رود

در تمام سال‌های گذشته، هر اتفاقی هم كه در ورزشگاه شیرودی می‌افتاد، زمین شماره یك آن میزبان مسابقه‌های فوتبال بود. گرچه فوتبالی‌ها و احتمالا مدیران مجموعه ورزشی شیرودی ساعت‌هایی را هم به تمرین و مسابقه‌های دو‌و‌میدانی اختصاص می‌دادند اما هیچ گاه پیش نیامد این زمین فوتبال را از هیئت فوتبال تهران بگیرند و به یك فدراسیون غیر فوتبالی بدهند.
کد خبر: ۷۳۲۰۸
| |
3179 بازدید

شناسنامه فوتبال تهران را به زودی به دو‌و‌میدانی می‌دهند. زمین شماره یك شیرودی كه قدیمی‌ترین استادیوم فوتبال تهران است، با حكم رئیس سازمان تربیت بدنی به فدراسیون دو‌و‌میدانی سپرده خواهد شد تا این فدراسیون ضعف‌های خود در بخش اماكن ورزشی را با آن برطرف كند.

به نوشته خراسان؛ زمین فوتبال شماره یك ورزشگاه شیرودی اولین زمین فوتبالی است كه در تهران ساخته شده و یكی از قدیمی‌ترین زمین‌های فوتبال در كل ایران است. شیرودی كه در مركز تهران، پایین‌تر از میدان هفت‌تیر قرار دارد، در دهه گذشته محل برگزاری بازی‌های دسته اول تهران در سطح نوجوانان تا بزرگسالان بوده.

علاوه بر آن، مسابقه‌ها و تمرین‌های دو‌و‌میدانی هم به صورت پراكنده در آن برگزار می‌شد. حالا این استادیوم كه قدیمی‌‌ترین زمین فوتبال تهران به حساب می‌آید، با به قدرت رسیدن حمید سجادی، قهرمان اسبق دو‌و‌میدانی ایران و معاون فعلی سازمان تربیت بدنی، در اختیار فدراسیون دو‌و‌میدانی گذاشته خواهد شد. مصطفی كریمی رئیس فدراسیون دو‌و‌میدانی كه از این اتفاق خوشحال است می‌گوید: «البته این موضوع فعلا در حد حرف است. هنوز قطعی نشده. هنوز جلسه‌هاي نهایی را نگذاشته‌ایم. سجادی باید این هفته از مسئولان شركت تجهیز و مدیریت مجموعه شیرودی دعوت كند تا در جلسه‌ای این موضوع را به اطلاع آن‌ها برساند و این استادیوم عملا به فدراسیون دو‌و‌میدانی داده شود.»

استادیومی كه به فدراسیون دو‌و‌میدانی داده می‌شود، همان زمین فوتبالی است كه از اولین سال‌های قرن سیزدهم هجری شمسی افتتاح شد و همه آن را با نام «امجدیه» می‌شناسند. امجدیه بهانه‌ای بود برای ساخت ورزشگاهی بزرگ؛ ورزشگاهی كه در آن یك زمین فوتبال دیگر و یك استخر استاندارد هم ساخته شد تا در كنار ساختمان‌های اداری آن كه به هیئت فوتبال تهران و چند فدراسیون از جمله فدراسیون كشتی سپرده شده، قطبی در ورزش ایران باشد.

در تمام سال‌های گذشته، هر اتفاقی هم كه در ورزشگاه شیرودی می‌افتاد، زمین شماره یك آن میزبان مسابقه‌های فوتبال بود. گرچه فوتبالی‌ها و احتمالا مدیران مجموعه ورزشی شیرودی ساعت‌هایی را هم به تمرین و مسابقه‌های دو‌و‌میدانی اختصاص می‌دادند اما هیچ گاه پیش نیامد این زمین فوتبال را از هیئت فوتبال تهران بگیرند و به یك فدراسیون غیر فوتبالی بدهند.

حالا هم این‌طور كه پیداست، حضور حمید سجادی در پست معاونت ورزش قهرمانی سازمان تربیت بدنی است كه باعث شده چنین تصمیم عجیبی گرفته شود. او كه یكی از قهرمان‌های اسبق دو‌و‌میدانی ایران است با این كار نهایت لطفی كه می‌توانست در حق فدراسیون دو‌و‌میدانی داشته باشد را در حق آن‌ها روا داشت.

البته مسئولان هیئت فوتبال تهران در تلاشند تا اگر بتوانند، امجدیه را در روزهای پنج‌شنبه و جمعه در اختیار داشته باشند و در سایر روزها آن را به فدراسیون دو‌و‌میدانی بدهند. شیرازی رئیس هیئت فوتبال تهران می‌گوید: «هیئت فوتبال تهران می‌خواهد پیشنهاد خود را به مدیر مجموعه ورزشی شيرودي بدهد. پیشنهاد ما این است كه فدراسیون د‌وو‌میدانی از اول هفته تا چهارشنبه این زمین را در اختیار داشته باشد. پنج‌شنبه و جمعه هم كه آن‌ها تعطیل هستند، ما مسابقه‌های خود را برگزار می‌كنیم و این‌طوری هم فوتبالی‌ها از این ورزشگاه استفاده می‌كنند، هم دونده‌ها.»

این جملات البته ظاهر قضیه هستند و این‌طور كه به نظر می‌رسد، چون دستور مستقیما از طرف علی سعیدلو رئیس سازمان تربیت بدنی و حمید سجادی معاون او بوده، هیئت فوتبال خیلی راحت سر تعظیم فرود می‌آورد و امجدیه را دو دستی تقدیم فدراسیون دو‌و‌میدانی می‌كند. شیرازی می‌گوید: «نمی‌خواهیم در این مورد حساسیتی نشان دهیم. ضرورتی ندارد روی این موضوع حساس شویم. بالاخره این یك دستور است و ما هم باید آن را اجرا كنیم. گرچه طبق قراردادی كه ما با مدیران مجموعه ورزشی شیرودی داریم، زمین چمن شماره یك و دو این ورزشگاه تا پایان سال در اختیار هیئت فوتبال است اما چون خود سعیدلو دستور داده، مجبوریم اطاعت كنیم.»

البته هیئت فوتبال امسال نسبت به سال‌های گذشته كم‌ترین تعداد مسابقه‌های خود را در این ورزشگاه برگزار می‌كند. به گفته شیرازی طبق طرح آسیا ویژن تیم‌های تهرانی باید به سمتی حركت كنند كه برای مسابقه‌های خود زمین خانگی معرفی كنند و دیگر هیئت فوتبال تهران مجبور نیست برای آن‌ها ورزشگاه‌های مرغوب‌كار، شیرودی و تختی را كرایه كند.

بر همین اساس است كه تنها لیگ پیشكسوتان تهران و مسابقه‌های تیم دوم پرسپولیس در لیگ دسته اول تهران در ورزشگاه شیرودی برگزار می‌شود و ترافیك مسابقه‌های این ورزشگاه زیاد نیست. شیرازی امیدوار است هیئت فوتبال بتواند مسابقه‌های این تیم‌ها را در زمین شماره دو شیرودی كه سكوهای تماشاگرانش خیلی كم‌ظرفیت هستند و امكانات آن هم در سطح ابتدایی است برگزار كند: «زمین شماره دو امكانات كمتری دارد اما می‌توانیم مسابقه‌های فوتبال را به زمین شماره دو ببریم. پیشكسوتان هستند دیگر. مگر چه اتفاقی می‌افتد در زمین شماره دو مسابقه بدهند؟»


برش
حالا همه چیز به جلسه حمید سجادی با مدیران شركت تجهیز و ورزشگاه شیرودی بستگی دارد. اگر در این جلسه واگذاری امجدیه به فدراسیون دو‌و‌میدانی تصویب شود، باید قید قدیمی‌‌ترین استادیوم فوتبال تهران را زد. چرا كه فدراسیون دو‌و‌میدانی برای این استادیوم برنامه‌های خاصی دارد؛ برنامه‌هایی كه طبق آن، امجدیه از حالت استادیوم فوتبال خارج می‌شود.

مصطفی كریمی رئیس فدراسیون دو‌و‌میدانی می‌گوید: «بچه‌های ما معمولا زیر برف و باران تمرین می‌كنند. چون ورزشگاه اختصاصی نداریم اما در صورتی كه شیرودی را به ما بدهند، برای آن سقف در نظر می‌گیریم كه اگر باران و برف آمد، بچه‌ها اذیت نشوند.»

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟