صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
معاون باشگاه پيام:

گويا خداداد عزیزی کمر به نابودي فوتبال مشهد بسته است

در شرايطي که تيم فوتبال پيام با درايت و پيگيري هاي شخص استاندار ورزش دوست خراسان رضوي و روي کار آمدن مالک جديد به روزهاي خوبش رسيده و در اولين بازي خانگي‌اش در ميان حضور غافلگيرکننده تماشاچيان مشهدي به پيروزي دست يافت، توقع نداريم عزيزي که خود عضوي از خانواده بزرگ پيام است اين‌چنين مقابل فوتبال دوستان مشهدي بايستد و بر تعليق پيام اصرار بورزد.
کد خبر: ۷۲۸۱۸
| |
3246 بازدید
|
۲

معاون فرهنگي باشگاه پيام خراسان در واکنش به اظهارات خداداد عزيزي در نشست خبري کميته انضباطي گفت: گرچه حرف‌ها و کارهاي عزيزي هميشه غافلگير کننده است اما جامعه فوتبال خراسان و مشهد با شنيدن اظهارات وي در شوک فرو رفت.

به گزارش ايسنا، وحيد ضرابي‌نسب گفت: اگر حرف‌هاي عزيزي را همه نمي‌ديدند، باورمان نمي‌شد وي که تمام افتخاراتش را از شهر مشهد دارد، اين چنين داغ و پرشور عليه زادگاهش حرف بزند، اما گويا او کمر به نابودي فوتبال مشهد بسته است.

وي افزود: در شرايطي که تيم فوتبال پيام با درايت و پيگيري هاي شخص استاندار ورزش دوست خراسان رضوي و روي کار آمدن مالک جديد به روزهاي خوبش رسيده و در اولين بازي خانگي‌اش در ميان حضور غافلگيرکننده تماشاچيان مشهدي به پيروزي دست يافت، توقع نداريم عزيزي که خود عضوي از خانواده بزرگ پيام است اين‌چنين مقابل فوتبال دوستان مشهدي بايستد و بر تعليق پيام اصرار بورزد.

ضرابي‌نسب ضمن قدرداني از کميته انضباطي و شريفي در مساعدت براي حل مشکل پيام گفت: درست نيست الان که هم و غم مسوولان استان کمک به پيام و مساعدت گروهي در رساندن دوباره تيم به ليگ برتر است، عزيزي حرف از تعليق و تهديد و شکايت بزند و بخواهد اين همه راه تا مالزي برود، بي شک متشنج کردن فضاي خوب و رو به رشد اين روزهاي پيام به نفع هيچ کس نيست.

معاون فرهنگي پيام خراسان با اشاره به حل شدن مشکلات مالي باشگاه و تصميم "صفايي" به عنوان مالک جديد و صلاحي به عنوان مديرعامل بر تسويه تمامي بدهي‌ها در مدت زماني بسيار کوتاه گفت: خوشبختانه پس از چند ماه بلاتکليفي با ورود تيم مديريتي جديد و تزريق پول و انگيزه به تيم و با حمايت بي نظير "صلاحي" استاندار خراسان رضوي، پيام بهترين وضعيت چند سال اخير را دارد و يکي از شانس‌هاي اصلي صعود از گروه خودش است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
mdngkyof
|
Netherlands
|
۱۱:۰۸ - ۱۳۹۰/۰۳/۲۱
20
knquksbf
|
Netherlands
|
۱۱:۰۸ - ۱۳۹۰/۰۳/۲۱
20
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟