صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

پرنفوذترین لابی ایرانی! به دلیل تخلفات، زیر تيغ تحقیقات فدرال آمریکا

در همين راستا،‌ آقای «پارسی» به کاخ سفید رفته و برای مقامات سازمان جاسوسی آمریکا (سی‌.ای‌.ای) چندین بار سخنرانی کرده و بارها به دیدار خانم کلینتون، وزیر خارجه آمریکا رفته است. او همچنین گفته است که به اوباما یاد داده که چگونه برای ایرانیان در مناسبت‌های مهم پیام بفرستد و همچنین پیام تبریک اوباما در ماه مارس را چندین ساعت زودتر از این که رسمی از کاخ سفید منتشر شود، در سایت خود قرار داده است.
کد خبر: ۷۲۷۶۹
| |
28803 بازدید

«شورای ملی ایرانیان - آمریکاییان» که پس از روی کار آمدن دولت اوباما جزو بانفوذترین لابی‌‌های آمریکایی به شمار رفته و اهداف خود را در راستای منافع ایرانیان بیان می‌کرده، هم‌اکنون با یک پرونده بزرگ حقوقی علیه خود روبه‌رو شده است.

به گزارش خبرنگار «تابناك»، روزنامه واشنگتن تايمز نوشته است، هنگامی که اوباما تصميم داشت، «دنیس راس»، نماینده پیشین آمریکا در منطقه خاورمیانه را برای شغل مسئولیت پرونده ایران برگزیند، «نیاک» (شورای ملی ایرانیان ـ آمریکاییان) استراتژی را برنامه‌ریزی کرد تا بتواند یکسری مباحث جنجال برانگیز علیه دنیس راس مطرح کند، زیرا سیاست او در مقابله سخت علیه ایران كاملا مشخص بود و سرانجام رایس برای شورای امنیت ملی آمریکا برگزیده شد.

گروه نیاک به طرز آشکاری از طریق گروه‌‌های به مانند رأی دهندگان برای صلح، کمیته‌‌های دوستی بر پایه علایق ملی و دانشمندان و همچنین گروه‌‌های مسئول اجتماعی و همسو با این گروه درصدد کنار گذاشتن رایس از مسئولیت پرونده ایران را داشتند.

در یک ایمیل به دست آمده از «پاتریک دیسنی»، مدیر اجرایی نیاک كه در روزنامه واشنگتن تایمز منتشر شده، آمده است: هرچند گروه‌های دیگر اهمیت بسیاری به قضیه کنار گذاشتن آقای راس نکردند، اما مشخص کرده‌اند که آنها نماینده بهتری از آقای راس برای موضوع ایران در نظر دارند.

نیاک، تشکیلات بانفوذی در کاخ سفید به شمار می‌رود كه قصد برقراري ارتباط و همکاری بین ایران و آمریکا و لغو همه قطعنامه‌‌ها علیه ایران از سوی آمریکا را دارند، اما اکنون در سیستم قضایی آمریکا یک پرونده حقوقی علیه این شورا به جریان افتاده است.

حال مدارک و اسناد نشان خواهند داد که آیا این گروه می‌خواسته با توجه به قدرت لابیگری به سود ایران فعالیت کند يا خير، ولي در صورتي كه این موضوع لابیگری اثبات شود، به معنای نقض قوانین فدرال دولت آمریکا درباره لابیگری است.


یکی از اعضای هیأت امنای نیاک، معاون پیشین وزیر خارجه آمریکا، «توماس پیکرنیک» است. او در مصاحبه با خبرنگار واشنگتن تایمز گفته است که او عضو هیأت امنای تشکیلات است، اما هیچ گاه در نشست‌‌های آنها شرکت نکرده و همچنین از عملیات این سازمان اطلاعی نداشته است و با توجه به مشارکت او در دو پانل در کنگره، گمان نمی‌کند نیاک، یک تشکیلات لابیگری باشد.

اما «تریتا پارسی» که رهبر این سازمان شناخته می‌شود، دارای گرین کارت آمریکاست، اما پس از انتخابات دوازدهم ژوئن با دولت ایران بر سر انتخابات اختلاف زیادی پیدا کرده است و از آقای اوباما خواسته است که در زمینه موضوع حقوق بشر ایران را محکوم کند و همچنین یک «تکنیک تأخیری» برای انجام مذاکرات با ایران فراهم آورد.

«تریتا پارسی» به دنبال تغییر سیاست‌های آمریکا نسبت به ایران است و پس از انتخاب اوباما به عنوان یکی از بانفوذترین گروه‌ها برای تغییر خط و مشي آمریکا نسبت به ایران به شمار می‌رفته است.

در همين راستا،‌ «پارسی» به کاخ سفید رفته و برای مقامات سازمان جاسوسی آمریکا (سی‌.ای.ای) چندین بار سخنرانی کرده است و بارها به دیدار خانم کلینتون وزیر خارجه آمریکا رفته است. او همچنین گفته است که به آقای اوباما یاد داده که چگونه برای ایرانیان در مناسبت‌های مهم پیام بفرستد و همچنین پیام تبریک اوباما در ماه مارس را چندین ساعت زودتر از این که به صورت رسمی از کاخ سفید منتشر شود، در سایت خود قرار داده است.

بنا بر قوانین، فرار مالیاتی که در آمریکا موضوعی در حد جرم «جنایت» به شمار می‌رود، برای تشکیلات غیرانتفاعی اجازه داده می‌شود که 20 درصد از فعالیت‌های خود را به لابیگری اختصاص دهند و در اظهارنامه‌های ویژه مالیاتی این موضوع را اظهار نمایند و آخرین اسناد برگ اظهارنامه مالیاتی نیاک، نشان می‌دهد که این گروه گفته‌اند که هیچ وقتی را صرف لابیگری در آمریکا نمی‌کنند.

زماني كه از آقای پارسی درباره گفته‌های آقای «دیسنی» پرسید او گفته است که دیسنی وکیل نیست و زماني این یادداشت را نوشته است كه تازه وارد این سازمان شده بوده است.

«تابناک» در روزهای آینده بخش دیگری از سازمان‌هایی که توسط ایرانیان ـ آمریکايیان در آمریکا تشکیل شده و نقش آنها مطالبی را منتشر نموده و آنها را با تشکیلات لابی سیاسی مانند «ایپک» اسرائیل در آمریکا مقایسه خواهد کرد که چگونه به جای در نظر گرفتن منافع ملی کشورشان با ترفندهای گوناگون منافع شخصی و گروهی خود را پیگیری می‌کنند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
United States
|
۱۹:۴۳ - ۱۳۸۸/۰۸/۲۲
این آقا چه منفعتی از لابیگری میبرد آیا دولت به او برای اینکار پول میپردازد؟والا ما هنوز نفهمیدیم نوکر های این آقا مثل... همیشه در صحبت هایش میگوید که این کار را فقط به خاطر ایران دوستی لابیگری میکند ولی من فکر میکنم این آقایان جیبشان را بیشتر از ایران دوست دارن
خداوند ما را از شر این اشخاص برهاند
ناشناس
|
United Kingdom
|
۲۳:۲۱ - ۱۳۸۸/۰۸/۲۲
این شخص فرصت طلب فقط منافع شخصی و گروهی خود را پیگیری می کند
ناشناس
|
United States
|
۲۳:۴۲ - ۱۳۸۸/۰۸/۲۲
بالاخره این لابی نیاک برای ایران خوب است یا نه؟ مزاحمت قضایی برای آنها در امریکا از دید ایران حرکت مثبت است یا منفی؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۰:۰۹ - ۱۳۸۸/۰۸/۲۳
طبق اسنادي كه به زودي منتشر ميشه ميبينيد كه كل حقوق Patrick Disney كه تو اين به قول شما نياك رئيس Campaign for a New Policy on Iran بوده را همون بنياد سوروس كه معرف حضور هست داده Trita Pars اصل و نصب هندي داره نه ايراني، تو سوئد هم بزرگ شده Morton Halperin و Gary Sick هم بيشتر طرفدار اسراييل هستند تا ايران. ... اينها به اوباما اطلاعات ابلهانه اي كه اسراييل خواسته بود دادند و گذاشتند بيخود و بي جهت به نفع شورش‌هاي خياباني تو تهران موضع بگيره و همه كارهاي قبليش را تو تنش زدايي با ايران بر باد دادند.
ناشناس
|
United States
|
۰۱:۲۱ - ۱۳۸۸/۰۸/۲۳
aga , sar tah in khabr koja hast?
eik dafeh che tor harf farar az maliaat pish oomad
ناشناس
|
United States
|
۰۲:۱۱ - ۱۳۸۸/۰۸/۲۳
میدونم این را احتمالا چاپ نمیکنید اما فقط میگم كه خودتان بدونید. همین NIAC دو سال پیش خیلی مردانه با دست خالی جلوی AIPAC و سازمانه منافقین و کسانی كه میخواستند دولت آمریکا را تشویق به حملیه نظامی به ایران بکنن ایستاد . من خودم NIAC رو خیلی قبول دارم. تا قبل از آمدن آقای اوباما همین NIAC یک سد محکم جلو سیاستهای ضد ایرانی دولت بوش بود . در ضمن دولت ایران نمیتونن توقعی كه دولت ایسرائل از AIPAC دارد رو از NIAC داشته باشه ! ایسرائل یهودی های امریکا را رو تخم چشمش میذاره !!! دولت ایران ما رو همیشه جاسوس و طاغوتی و عامل اجنبی میدونه ! ایسرائل هر کاری میخواد انجام بده نظر یهودیهای آمریکا را میپرسه ، ماشالله دولت ما حتا موقعیه انتخابات ریاست جمهوری به اندازی کافی برگ رای به نمایندگی نمیدهند !!! کلی از ایرانیان آمریکا به باجه های رای گیری رفتند اما نتونستند رای بدهند. NIAC یکی از تنها گروههای ایرانی در آمریکا هستش كه دآرد یک کار مثبت انجام میده ! تحمت زدن آسونه ، کار مثبت انجام دادن سخته... موفق و مؤید باشید . ب . ب از آمریکا
ناشناس
|
United States
|
۰۵:۳۶ - ۱۳۸۸/۰۸/۲۳
لطفا قبل از موضع گیری و ایراد اتهام کمی دقیقتر بررسی کنید. همین گروه خیلی کارها برای کشورشان انجام داده اند که مسوولان انجام نداده اند. آقای پارسی از سال 1997 که قانون داماتو اولین تحریم را برای ایران به وجود آورد در پی لغو این قانون بود. آن موقع او فقط یک دانشجو در سوئد بود. آن موقع هیچ کس در ایران حرفی ار این قانون نمی زد. لطفا همین اندک نیروهایی که سعی در جبران خرابکاری های مسولان وطنی را از کار خود پشیمان نکنید.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۷:۲۶ - ۱۳۸۸/۰۸/۲۳
بابا اين داستان پردازيهاتون رو تموم كنيد . آدم وقتي اين مطلب رو مي خونه فكر مي كنه يه داستان تخيليه .
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۷:۲۷ - ۱۳۸۸/۰۸/۲۳
كراوات كه داره ، ريشش رو هم كه زده ، براي مامورين سيا سخنراني كرده، و ... پس طرف حسابي جاسوس بوده مي باشد!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۲۴ - ۱۳۸۸/۰۸/۲۳
جالبه تا الان ندیده بودم از این خبر ها بگذارین
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار