صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

حسرت صعود به المپيك به دلمان مي‌ماند؟

بهرام افشارزاده براي تيم اميد برنامه هاي زيادي دارد، فدراسيون فوتبال مي خواهد اين تيم به المپيك راه پيدا كند اما كادرفني كه مسئوليت فني را بر عهده دارد برنامه هايش آن طور كه بايد اجرا نمي شود. همه اين سئوال ها را در ذهن داريم و وقتي با بهرام افشارزاده همكلام مي شويم بر تعداد اين سئوال ها مي افزايد.
کد خبر: ۷۲۵۳۸
| |
1709 بازدید

دبيركل كميته ملي المپيك گفت: قرار بود كادرفني تيم فوتبال اميد به ما برنامه بدهد اما تا اين لحظه خبري نشده است.

به گزارش فارس، ديدارهاي رسمي تيم اميد از سال آينده آغاز مي شود. فدراسيون فوتبال در اقدامي قابل توجه از سال گذشته كادر فني تيم اميد را با هماهنگي كميته ملي المپيك انتخاب كرد تا تجربه تلخ دوره هاي گذشته تكرار نشود. دوره هايي كه سه ماه مانده به شروع مسابقات تازه فدراسيون به ياد انتخاب كادر فني بود و باقي ماجرا هم مثل يك سريال تكراري اتفاق مي افتاد.

سه سال زودتر از شروع مسابقات المپيك كادرفني تيم اميد مشخص شد و دلخوش بوديم با انتخاب غلامحسين پيرواني و ارائه برنامه از سوي او ديگر اين بار مثل دفعات گذشته نگراني نخواهيم داشت و برنامه ها بدون از دست دادن وقت اجرا مي شود.

دريغ كه اين فقط يك دلخوشي است. اين طور كه از ظواهر امر پيداست و بر اساس مستندات اگر اين بار سرمربي را زودتر از هميشه انتخاب كرده ايم و تيم منتخب اين كادرفني هم مشخص است، هماهنگي لازم بين كميته ملي المپيك و فدراسيون وجود ندارد يا اگر هست به قدري نامحسوس است كه نيم توان به طور قاطع از اين همكاري سخن گفت.

هر چند مسئولان دو نهاد عدم همكاري را در پاسخ به رسانه ها قبول ندارند و حتي گاهي از موضع گيري رسانه ها نسبت به بي توجهي به تيم اميد بر نمي تابند و حس اينكه از سوي خبرنگاران غرض ورزي صورت مي گيرد به آنها دست مي دهد اما غافل از اين هستند كه موضع گيري خبرنگاران در قبال برنامه هاي انجام نشده تيم اميد حاصل صحبت ها و عملكرد مسئولان مربوطه است و ديگر هيچ.

كميته ملي المپيك برنامه ارائه شده از سوي كادرفني تيم اميد را تقويم كاري مي داند نه برنامه. بر همين اساس هم اگر در همين تقويم كاري برنامه اردويي در نظر گرفته شده باشد چندان پيگير اينكه آيا اردوي مورد نظر برگزار شده يا نه؛ نيستند.

براي افشارزاده، دبير كميته ملي المپيك اين مهم است كه ملي پوشان اميد از ابتداي آبان در اردو باشند و سپس خود را براي بازي هاي تداركاتي مهم آماده كنند.

حال اينكه تيم اميد كه بيشتر بازيكنانش در تيم هاي ليگ برتري هستند چطور بايد در كوران مسابقات در اردو باشد و چطور مي شود باشگاه ها را راضي به در اختيار گذاشتن اين بازيكنان كرد، سئوالي است كه ظاهرا كميته ملي المپيك خود را موظف به پاسخ آن نمي داند و به گفتن اين جمله كه "باشگاه ها بايد با تيم اميد همكاري كنند، " اكتفا مي كند.

از سوي ديگر طبق گفته دبيركل كميته ملي المپيك، علي كفاشيان براي نشان دادن حسن نيت و همكاري با كميته ملي المپيك به افشارزاده قول داده است اين تيم از ابتداي آبان مدام در اردو خواهد بود و حتي براي اثبات اين مورد به دبير كميته ملي المپيك امضا هم داده است.

رئيس فدراسيون فوتبال در حالي اين قول را داده است كه هنوز نتوانسته باشگاه ها را براي در اختيار گذاشتن اين بازيكنان به اردو تيم اميد راضي كند.

كفاشيان در شرايطي قصد نشان دادن حسن نيت خود به كميته ملي المپيك را داشت كه دليلي براي برگزاري اردوهاي مداوم براي تيم اميد وجود ندارد. تيم اميد وقتي هنوز بازي رسمي تا پايان سال ندارد بر اساس كدام ديدگاه علمي و منطقي بايد اردوهاي طولاني مدت داشته باشد.

كفاشيان چطور به كميته ملي المپيك قول برگزاري اردو مي دهد در حالي كه برنامه ارائه شده توسط كادرفني اجرا نمي شود؟ مگر نه اينكه قرار بود اين تيم بايد در تعطيلات نيم فصل راهي خارج از كشور شود؟

حتي برگزاري اردوي اين تيم در جزيره كيش هم در ابهام است. دو تيم استقلال و سپاهان براي گذراندن تمرينات خود راهي كيش مي شوند و زمين تمريني براي تيم اميد نخواهد بود.

شايد اصرارهاي زياد كميته ملي المپيك براي برگزاري اردو است كه باعث شده مسئولان فدراسيون از غلامحسين پيرواني بخواهند در كنار تيمي كه در نظر گرفته؛ تيم "ب " اميد را تشكيل دهد و مدام براي استعداديابي اردو برگزار شود. نكته جالب اينجاست كه بهرام افشارزاده در مصاحبه با خبرگزاري فارس به اين پيشنهادي كه داده صحه مي گذارد.

وقت گذاشتن براي شماري بازيكن كه كاملا مشخص است در نهايت نمي توانند جايي در فهرست نهايي اميدها داشته باشند چه دليلي مي تواند داشته باشد و چرا بايد چنين هزينه اي شود؟

در اينكه هم كميته ملي المپيك و هم فدراسيون فوتبال مي خواهند قدمي مثبت براي اميدها برداشته شود تا اين تيم بعد از 36 سال به المپيك راه پيدا كند، شك و ترديدي نيست اما به نظر اين بار به شكل ديگري در حال پيمودن مسيري اشتباه هستيم. همه چيز درست به نظر مي رسد و هيچ چيز سرجايش نيست.

كميته ملي المپيك و فدراسيون اهداف خاص خود را دارند و هنوز نمي دانيم كادرفني و نظرات آنها در چه جايگاهي قرار دارد؟

اگر كادرفني تشخيص به برگزاري اردو در خارج از كشور داده چرا اين خواسته و تشخيص مهيا نمي شود؟ اگر كميته ملي المپيك به انتخاب كادرفني صحه گذاشته و قراردادها امضا شده چرا دنبال تمرين و تمرين است و اردوي خارج از كشور بدون تمرين را قبول ندارد؟ آيا به نظر نمي رسد با اين شرايط همچنان حسرت صعود به المپيك بر دلمان بماند؟

بهرام افشارزاده براي تيم اميد برنامه هاي زيادي دارد، فدراسيون فوتبال مي خواهد اين تيم به المپيك راه پيدا كند اما كادرفني كه مسئوليت فني را بر عهده دارد برنامه هايش آن طور كه بايد اجرا نمي شود.
همه اين سئوال ها را در ذهن داريم و وقتي با بهرام افشارزاده همكلام مي شويم بر تعداد اين سئوال ها مي افزايد.

فارس براي پاسخ به اين ابهامات سراغ بهرام افشارزاده رفته است. متن مصاحبه با دبيركل كميته ملي المپيك در زير آمده تا شايد براي ذهن علاقه منداني كه نگران تيم اميد هستند، نقطه اي از نقاط تاريك در مورد اين تيم روشن شود.


آقاي افشارزاده چرا برنامه هاي تيم اميد طبق آنچه ارائه شده، برگزار نمي شود؟
هنوز برنامه اي به من داده نشده است.

اما كادرفني تيم اميد اين برنامه را هم به كميته ملي المپيك و هم فدراسيون فوتبال ارائه كرده است...
اين يك تقويم كاري است. قرار بود آقاي پيرواني برنامه را به من ارائه كند.


فارس: قرار بود اين تيم در تعطيلات نيم فصل به خارج اعزام شود اما ظاهرا خبري نيست؟

اين تيم با كدام تمرين مي خواهد به خارج برود؟ وقتي برنامه اي ارائه نشده است من از كجا بايد برنامه تيم را بدانم؟ آقاي كفاشيان قول و امضا داده كه اين تيم از ابتداي آبان در اردو باشد. اين تيم بايد تمرين كند و بعد براي بازي هاي تداركاتي در خارج از كشور آماده شود.


اما اين تيم در آبان اردوي چهار روزه اي داشت؟

اين تعداد روز كافي نيست.


بيشتر از اين مدت باشگاه ها بازيكنان خود را در اختيار تيم اميد قرار نمي دهند.

باشگاه ها بايد با تيم اميد همكاري كنند. ضمن اينكه مي توان از بازيكنان ديگري به عنوان ذخيره دعوت شود و سپس در اردوهاي ديگر بازيكنان اصلي را دعوت كرد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟