صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

نقش رسانه‌ها برای مبارزه با مواد مخدر

وی تاکید کرد: رسانه‌ها بی‌شک نقش مهمی در آموزش خانواده‌ها و جوانان برای عدم مصرف مواد مخدر و آشنایی با زیان‌های آن دارند و در واقع رسانه ها در این خصوص می‌توانند همچون مدرسه‌ای عمل کنند که هیچ گاه تعطیل نمی شود.
کد خبر: ۷۲۰۱۱
| |
2855 بازدید

جانشین دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: پیشگیری از مصرف مواد مخدر مقوله‌ای است که تنها با فعالیت‌های فرهنگی و آموزشی به نتیجه می‌رسد بنابراین وظیفه رسانه‌ها با توجه به اینکه در عمق راهبرد امر مبارزه قرار دارند، سنگین تر می‌شود.

به گزارش روابط عمومی ستاد مبارزه با موادمخدر،طاها طاهری روز یکشنبه در گفت وگو با شورای اطلاع رسانی سومین جشنواره اعتیاد و رسانه افزود: مقابله با عرضه مواد مخدر، پیشگیری از آن و همچنین درمان معتادان یکی از مهمترین چالش های جوامع امروز به خصوص در کشوری همچون ایران است که مرز طولانی با بزرگ ترین تولیدکننده مواد مخدر جهان دارد.

وی تصریح کرد: استفاده از همه ظرفیت‌های فرهنگی و آموزشی جامعه در امر پیشگیری بسیار مهم است و برگزاری جشنواره اعتیاد و رسانه می‌تواند فرصت مغتنمی در این زمینه محسوب شود.

طاهری با اشاره به اهمیت نقش رسانه‌ها در امر مبارزه با مواد مخدر، به چگونگی برگزاری این جشنواره اشاره کرد و گفت: در سال اول برگزاری فقط رسانه‌های مکتوب فرصت شرکت داشتند، سال دوم تنها رسانه‌های دیداری و شنیداری موفق به شرکت شدند ولی امسال در سومین دوره آن همه رسانه‌های مکتوب، شنیداری، دیداری و دیجیتال فرصت دارند تجربیات مشترک خود را با یکدیگر در میان بگذارند.

وی تاکید کرد: رسانه‌ها بی‌شک نقش مهمی در آموزش خانواده‌ها و جوانان برای عدم مصرف مواد مخدر و آشنایی با زیان‌های آن دارند و در واقع رسانه ها در این خصوص می‌توانند همچون مدرسه‌ای عمل کنند که هیچ گاه تعطیل نمی شود.

طاهری افزود: دبیرخانه سومین جشنواره اعتیاد و رسانه کار خود را از هم اکنون برای پذیرش آثار شروع کرده و معتقدم برگزاری این جشنواره باعث می شود که تعامل و همکاری بین ستاد مبارزه با مواد مخدر و رسانه روزبروز بیشتر و موفقیت آنها در این فعالیت افزایش پیدا کند.

سومین جشنواره اعتیاد و رسانه اردیبهشت ماه سال ‪ ۸۹‬برگزار می‌شود ولی از هم اکنون تا ‪ ۳۰‬بهمن ماه همه رسانه‌ها و فعالان این عرصه فرصت دارند نسبت به ارایه آثار خود به دبیرخانه جشنواره واقع در مجتمع فرهنگی شقایق تهران اقدام کنند.

علاقه مندان به شرکت در این جشنواره می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر با سایت اینترنتی ‪ www.dchq.ir‬و یا ‪ jashnvare@dchq.ir‬مراجعه کنند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟