باقرينيا: به شكست نياز داشتيم!
سرمربي تيم فوتبال استقلال اهواز گفت: تراكتورسازي يكي از بهترين تيمهاي ايران است و امروز به شوك شكست نياز داشتيم.
به گزارش فارس، عبدالمجيد باقرينيا پس از شكست خانگي 3 بر 2 برابر تراكتورسازي اهواز اظهار داشت: دو گل اولي را كه دريافت كرديم دقيقاًَ مطابق با صحبتهايي بود كه با بازيكنان داشتيم. به آنها گفته بودم مراقب قلب خط دفاعي باشيد و پس از دريافت گل سوم فقط توانستم از نظر روحي بازيكنانم را به بازي برگردانم و دو گل را جبران كرديم. هرچند ميتوانستيم گلهاي بيشتري را بزنيم.
سرمربي استقلال اهواز با اشاره به پنالتي كه تيمش از دست داد گفت: آن پنالتي را احساسي از دست داديم. اسماعيل شريفات كه خود پنالتي را گرفته بود نبايد پشت ضربه ميايستاد، او پنالتيزن تيم ما نيست.
وي افزود: در نيمه دوم تراكتورسازي بازي را كنترل كرد و آگاهانه بازي را از سرعت انداخت. من شناختي از اين تيم دارم تراكتورسازي يكي از بهترين تيمهاي ايران است.
باقرينيا تصريح كرد: مسائلي فني را به بازيكنان گفته بودم اما آنها نتوانستند اين مسائل را اجرا كنند و متأسفانه بازي را باختيم. بعد از 8 هفته موفق نياز به اين شوك شكست داشتيم اما شرمنده خيل عظيم تماشاگران اهوازي شديم چرا كه پس از مدتها تماشاگران زيادي به ورزشگاه آمده بودند.
وي ادامه داد: متأسفانه شايعات جريانات اخير روحيه تيم ما را پايين آورد. ما 9 بازيكن اميد داريم. در اين مدت فقط وقت و انرژيام را صرف آرام كردن آن بازيكنان يا پاسخگويي به خبرنگاران رسانههاي سپري كردم و تيم ما اسير همين مسئله شد.
سرمربي استقلال اهواز با ابراز ناراحتي از اين شكست عنوان كرد: موفقيت در اين بازي برايم خيلي مهم بود. هرچند قبول دارم در تعويضهايم خوب عمل نكردم و بازيكنان تعويضي انتظارات را برآورده نكردند.


