افاضلی دبیر كمیته فنی فدراسیون فوتبال!

نخستین جلسه كمیته جدید فنی، هفته آینده برگزار می شود كه مهم‌ترین سرفصل آن، چگونگی تعامل باشگاه‌ها با تیم‌های ملی خواهد بود.
کد خبر: ۷۱۶۰۸
| |
2612 بازدید
اعضای جدید كمیته فنی فدراسیون فوتبال مشخص شدند.

به گزارش شبكه خبر، فدراسیون فوتبال، بیژن ذوالفقار نسب را به عنوان نماینده مربیان دسته یك؛ كریم باقری را به عنوان نماینده بازیكنان، و امیر حاج رضایی را به عنوان نماینده كارشناسان، به عنوان اعضای جدید كمیته فنی فدراسیون فوتبال برگزید.

فدراسیون همچنین هومن افاضلی(!) را به عنوان دبیر كمیته فنی(!)؛ افشین قطبی، غلام پیروانی و علی دوستی را به عنوان سرمربیان تیم‌های ملی؛ و فریدون معینی، مرتضی محصص و احمد هاشمیان را به عنوان روسای كمیته‌های جوانان، آموزش و پزشكی این كمیته انتخاب كرد.

نخستین جلسه كمیته جدید فنی، هفته آینده برگزار می شود كه مهم‌ترین سرفصل آن، چگونگی تعامل باشگاه‌ها با تیم‌های ملی خواهد بود.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
وب گردی