صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

نماينده كويت قهرمان جام AFC شد

كويت اس سي تنها يكبار تا مرحله فينال بازنده شد كه آن هم برابر همين حريف فينال الكرامه، در بازي‌هاي گروهي بود.
کد خبر: ۷۱۳۹۴
| |
1700 بازدید

تيم فوتبال كويت اس اس با پيروزي برابر الكرامه سوريه جام قهرماني AFC را به دست آورد.

به گزارش فارس، كويت اس سي در بازي فينال الكرامه را 2 بر يك شكست داد و قهرمان AFC كاپ شد. اسماعيل العجمي با ضربه سري كه در دقيقه 95 زد توانست بازي را 2 بر يك به نفع كويت اس سي ميزبان كند و جام را روي دستان ميزبان بفرستد.

كويت ابتدا در دقيقه 15 بازي و با اشتباه موساب بالهوس دروازه بان الكرامه را باز ديد. اين توپ در حالي به دروازه خودي رفت كه هيچ فشاري از سوي بازيكنان الكويت روي دروازه بان الكرامه نبود.

علا الشبيل هشت دقيقه قبل از اينكه بازي به پايان برسد با فرار از بازيكن مقابل توانست تور دروازه كويت را بلرزاند و كار را به تساوي بكشاند.

با اين وجود اوج هيجان بازي وقتي بود كه در اواخر وقت تلف شده العجم گوشه دروازه الكرامه را نشانه گرفت تا بازي 2 بر يك به سود كويت شود.

هر دو تيم براي اولين بار بود كه در بازي‌هاي اي اف سي كاپ حضور داشتند، اما توانستند تا مرحله فينال بالا بيايند.

كويت اس سي تنها يكبار تا مرحله فينال بازنده شد كه آن هم برابر همين حريف فينال الكرامه، در بازي‌هاي گروهي بود.

مسعود مرادي قضاوت بازي فينال اي اف سي كاپ در سه شنبه شب را برعهده داشت. وي در دقيقه 96 سامر المرطه بازيكن تيم الكويت را اخراج كرد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟