قلعهنويي: از بازي راضي نيستم
سرمربي تيم فوتبال سپاهان اصفهان پس از كسب پيروزي دو بر صفر برابر ابومسلم خراسان از نتيجه به دست آمده ابراز رضايت كرد.
به گزارش ايسنا، امير قلعهنويي در نشست خبري پايان ديدار دو تيم سپاهان و ابومسلم اين پيروزي را عيدي طرفداران سپاهان قلمداد كرد و با بيان اينكه در روزي كه از نظر تاكتيكي خوب نبوديم، امتياز خوب كسب كرديم، گفت: ديدار هفته آينده برابر پيكان تنها مسابقهاي است كه تمام نفرات را در اختيار داريم. دو بازي است گلي دريافت نكردهايم و خوشحالم كه در خط دفاعي به هماهنگي مورد نظر نزديك شدهايم.
وي با اشاره به اينكه آسيايي بودن سپاهان نتيجه تلاش كاظمي است، ادامه داد: به كاظمي تبريك ميگويم. با اينكه چند روز بيشتر نيست اين تيم را در اختيار گرفته است اما تغييرات قابل ملاحظهاي در ابومسلم مشاهده ميشود.
سرمربي سپاهان خاطرنشان كرد: ابومسلميها در چند هفته گذشته خوب بازي كردند اما تنها با بدشانسي موفق به كسب امتياز لازم نشدند.
وي از عملكرد محرم نويدكيا ابراز رضايت كرد و در پاسخ به اين سوال كه چرا سبك بازي سپاهان به ارسال توپهاي بلند مبدل گشته گفت: وقتي از ميانگين قدي بالاي يك متر و 80 سانتيمتر برخورداريم بدون شك بايد از اين ويژگي منحصر به فرد استفاده كنيم اما در نيمه دوم با حضور محرم، توپهاي بلند كمتري روي دروازه ابومسلم ارسال كرديم.


