صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

بزودی ؛ باز هم «خبر خوش هسته‌ای»

کد خبر: ۶۹۵۱۵
| |
14818 بازدید

محمد قنادی در همایش ملی موفقیت هسته‌ای ابعاد فرهنگی هویت ملی گفت: در ماه‌های آینده خبرهای خوبی درباره فناوری هسته‌ای خواهیم داد.

به گزارش شبکه خبر، محمد قنادی در همایش ملی موفقیت هسته ای ابعاد فرهنگی هویت ملی، با اشاره به اینکه ایران در برخی صنایع جزو ردیف های نخست جهان است گفت: در ماه های آینده خبرهای خوبی درباره فناوری هسته ای خواهیم داد.

قنادی افزود: ایران در تولید رادیو داروها رتبه نخست را در منطقه دارد و این موفقیت را با وجود همه محدودیت ها بدست آورده است.

وی با اشاره به اینکه همه پرتو داروهای مورد نیاز کشور در داخل تولید می شود، افزود: حدود 2 سال است در زمینه تولید ژنراتور مولیبدن تکنسیوم به خودکفایی کامل رسیده ایم و هر هفته از آن برای تشخیص بیماری 10 هزار بیمار استفاده می شود.

محمد قنادی اعلام کرد» پژوهشگران ایرانی در حال ساخت دستگاهی هستند که با استفاده از فنآوری هسته ای تومورهای مختلف را در همان مراحل اولیه بیماری تشخیص می دهد.

قنادی افزود: پژوهشگران ایرانی همچنین دستگاه دیگری نیز در دست ساخت دارند که قادر است حفره هایی در حد میلیمتر را در بتن یا فلزات متراکم تشخیص دهد.

معاون سازمان انرژی اتمی تصریح کرد: کشوری که فناوری هسته ای دارد به علت داشتن این فناوری بالا با اهداف صلح آمیز، یک کشور قدرتمند است.

قنادی همچنین گفت: بالا بردن کیفیت و کمیت مواد غذایی از نظر میزان تولید و بالا بردن کیفیت محصولات با فناوری های هسته ای امکان پذیر است.

معاون سازمان انرژی اتمی افزود: این فناوری فقط در تولید انرژی به کار نمی رود، بلکه درصدی از آن مربوط به تولید انرژی است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۴۴ - ۱۳۸۸/۰۷/۳۰
اجازه بديد من زودتر اعلام كنم ايران موافقت كرده تمام دستگاههاي غني سازي خودشو بده روسيه و فرانسه بعد توي امريكا غني سازي كنيم
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۴۸ - ۱۳۸۸/۰۷/۳۰
تعطیلی غنی سازی و غنی کردن ان در روسیه و فرانسه؟و تسلیم شدن از خبرهای خوش ؟
ناشناس
|
-
|
۱۰:۵۳ - ۱۳۸۸/۰۷/۳۰
امروز گرسنه ایم ما نان میخواهیم نه اتم
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۵۶ - ۱۳۸۸/۰۷/۳۰
الله اکبر
احساس غرور می کنیم .
کاش بیشتر بیاندیشیم تا بهتر ببینیم
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۱۸ - ۱۳۸۸/۰۷/۳۰
نابغه ها! جلوی رشد مهارنشدنی قیمت ها رو بگیرین. داریم عیناً تبدیل میشیم به کره شمالی. شکم ها گرسنه، ادعاهای پوچ گوش فلک رو کر کرده، ملت هم بدبخت تر از همیشه. افسوس اینجاست که ایران یه کشور ثروتمند و غنیه.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۱۹ - ۱۳۸۸/۰۷/۳۰
من فکر کنم هیچ‌کدوم از اینا نباشه...میخوان بازم با اقتدار! از غرب سوخت بگیرن
آره...خبر خوش همینه
البته برای اوباما خبر خوشیه
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۲۰ - ۱۳۸۸/۰۷/۳۰
فقط مشکلمون مدیزیت است وگرنه کسی به توانائی ها و عرق ملی شکی ندارد، دستشون درد نکنه قدرشون را بدانید ، شایسته سالاری را رعایت کنید ابرار تحقیقاتی را فراهم کنید تا در این مملکت بمانند.
ناشناس
|
Canada
|
۱۱:۳۷ - ۱۳۸۸/۰۷/۳۰
باج ندید
خبر خوش پیش کش
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۴۴ - ۱۳۸۸/۰۷/۳۰
عجب!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۵۳ - ۱۳۸۸/۰۷/۳۰
لابد بمب ساختن.هان؟آخ جووووون اسرائيل نابوده
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟