مهدوي کيا در فرانکفورت ماندني شد
مهدي مهدوي کيا هافبک ايراني تيم فوتبال آينتراخت فرانکفورت آلمان تا پايان قراردادش در اين تيم خواهد ماند.
به گزارش سايت هاي خبري، اين درحاليست که شايعه شده بود اين بازيکن احتمالا قبل از پايان فصل به تيم ديگري مي رود.
مهدوي کيا که تا سال 2010 با فرانکفورت قرارداد دارد به تيم هايي از ليگ برتر ايران و همچنين بوندس ليگا و ليگ سوييس نسبت داده شده بود اما کاپيتان سابق تيم ملي چنين خبرهايي را تکذيب کرده است.
وي گفت: باشگاه فرانکفورت قصد دارد براي حل مشکلات مالي اش، تعداد کمي از بازيکنان را بفروشد. بعد از صحبت هايي که با هم داشتيم، تصميم گرفتم از اين تيم بروم. چند پيشنهاد از باشگاه هاي آلماني و سوييسي داشتم اما مسوولان باشگاه فرانکفورت اين پيشنهادها را به دليل اينکه قابل توجه نبودند، نپذيرفتند. بنابراين تصميم گرفتم در فرانکفورت بمانم.
مهدوي کيا افزود: ميشاييل اسکيبه به توانايي هاي من در دفاع راست اطمينان دارد اما قرار گرفتن در ترکيب اصلي کار سختي خواهد بود چون مربي روي بازيکنان زيادي در اين پست حساب کرده است.
اين هافبک ايراني خاطر نشان کرد: با اينکه اخيرا در موقعيت سختي قرار گرفته ام اما خوشحالم که سرمربي جديد به نقش من در تيم اعتقاد دارد. در طول دوران حرفه ام، ياد گرفته ام که سخت کوشي و داشتن روحيه جنگندگي تنها چيزي است که باعث موفقيت مي شود.


