صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

"برخی حامیان دولت، فراکسیون را با حزب اشتباه گرفته‏اند"

برخی نمایندگان حامی دولت به غلط فکر می کنند که فراکسیون اصولگرایان باید مثل یک حزب عمل کند در حالی که فراکسیون دربرگیرنده گروهای مختلف اصولگرا با سلایق متفاوت است وباید برایند مشترک همه این گروها باشد.
کد خبر: ۶۷۸۲۳
| |
5367 بازدید

اسدالله بادامچیان نماینده مردم تهران وعضو ارشد موتلفه اسلامی از جمله نمایندگانی است که عملکرد لاریجانی درهیات رئیسه مجلس و ریاست فراکسیون اصول گرایان را مثبت ارزیابی می کند. او معتقد است فراکسیون اصول گرایان متشکل از طیف های مختلفی است که عملکردش باید برایند خواسته ها و ایده های همه گروه ها و اعضا باشد. این عضو مرکزی موتلفه اسلامی تاکید می کند:« برخی نمایندگان حامی دولت به غلط فکر می کنند که فراکسیون اصولگرایان باید مثل یک حزب عمل کند در حالی که فراکسیون دربرگیرنده گروهای مختلف اصولگرا با سلایق متفاوت است وباید برایند مشترک همه این گروها باشد.»

متن کامل مصاحبه خبرنگارسیاسی«فردا» با بادامچیان را در زیر می خوانید.

آقای بادامچیان، به نظرشما چه شد که آقای لاریجانی با اقتداربرای باردوم به عنوان رییس فراکسیون اصولگرایان انتخاب شد؟
با توجه به اطلاعاتی که از نظر عموم اصولگرایان داشتم در مصاحبه های قبلی هم تاکید کردم که لاریجانی حتما به عنوان رییس فراکسیون اصولگرایان انتخاب می شود. بدنه مجلس و فراکسیون اصولگرایان نسبت به مدیریت لاریجانی اعتماد دارد و وی را مدیرلایقی، برای خود می داند . البته در مقابل گروه حامی دولت، نسبت به شیوه مدیریتی حاکم برای حفظ استقلال مجلس وفراکسیون اصولگرایان، انتقاد دارد وتلاش زیادی را برای تغییرلاریجانی انجام داد. در این راه تبلیغات زیادی هم کرد ولی در نهایت فراکسیون با رای به لاریجانی وباهنر نشان داد که به خط ومشی که در مجلس حاکم است اعتقاد کامل دارد. از طرف دیگر نمایندگان نشان دادند که مجلس در عین هماهنگی با دولت، مستقل است ونباید تابع دولت باشد.

منتقدین عملکرد لاریجانی به خط ومشی حاکم بر مجلس انتقاد دارند و اعتقاد دارند که مجلس به بهانه استقلال، در راه موفقیت دولت سنگ اندازی می کند. آیا شما چنین انتقادی را نسبت به عملکرد رییس مجلس وارد می دانید ؟
من عملکر لاریجانی در مدیریت مجلس وفراکسیون اصولگرایان را به طور کامل تایید می کنم. به نظر من در بین روسای مجالس بعد از انقلاب تلاش های آقای لاریجانی برای حفظ استقلال مجلس بی نظیر است. این موضوع باعث محبوبیت بیش از حد آقای لاریجانی در بین نمایندگان فراکسیون های سیاسی در مجلس شده است.
در انتخابات هیات رییسه مجلس آقای لاریجانی رای بسیار بالایی از نمایندگان گر فت که به نسبت سایر مجالس، بی نظیر بود وبعد از آن 200 نماینده مجلس با امضای نامه ای ازعملکرد ایشان تمجید کردند واین ها همه نشان رضایت نمایندگان از مدیریت وعملکرد لاریجانی است.

به نظر شما فراکسیون اصولگرایان چه تغییری باید در استراتژی ومانیفست کاری خود بر ای سال دوم داشته باشد ؟
خوشبختانه درسال اول هيات رييسه اين فراكسيون ضمن حفظ استقلال مجلس ازافراط و تفريط دوري كرد و توانست دراداره فراكسيون موفق عمل كرده و انسجام آن را حفظ كند. ولی با تغییرات در هیات رییسه فراکسیون وتجربیاتی که از سال اول به دست آمده است این انتظار وجود دارد که فراکسیون قدرتمند تر از گذشته ظاهر شود . متاسفانه بعضی از دوستان به غلط فکر می کنند که فراکسیون اصولگرایان باید مثل یک حزب عمل کند در حالی که فراکسیون دربرگیرنده گروهای مختلف اصولگرا با سلایق متفاوت است وباید برایند مشترک همه این گروها باشد. عملکرد فراکسیون در سال اول از این بابت بسیار مطلوب بود.

در مورد استقلال مجلس تفسیر های متفاوتی وجود دارد، شما فکرمی کنید استقلال مجلس تا چه اندازه باید باشد ؟
استقلال قوا در ایران به هیچ عنوان مطلق نیست بلکه سه قوه باید استقلال هماهنگ داشته باشند . براساس قانون اساسی ولی فقیه عادل و با تقوا هماهنگ کنند ه قوا است وزمانی که این هماهنگی باشد استقلال هماهنگ بین قوا مفید وموثر است. در این زمینه لاریجانی نشان داده است كه در عین هماهنگی با دو قوه دیگر، توانسته است استقلال مجلس را نیز به خوبی حفظ كند. به نظر من اگر دولت احمدی نژاد می خواهد موفق باشد باید از استقلال مجلس استقبال کند وانتقاد مجلس را مانع تراشی ودشمنی با خودش به حساب نیاورد.

متاسفانه بعضی ازحامیان افراطی دولت به غللط، فکرمی کنند استقلال واقتدارمجلس به ضرر دولت است وبه همین خاطر بود که تلاش زیادی را برای کنار زدن لاریجانی وباهنرانجام دادند. ولی خوشبختانه سایر نمایندگان اصولگرا، تحت تاثیر جوسازی ها قرا نگرفتند وهوشیارانه عمل کردند.

یکی از موارد جالب درانتخابات هیات رییسه فراکسیون اصولگرایان حمایت جدی اعضای فراکسیون اقلیت از ریاست آقای لاریجانی در فراکسیون اصولگران بود که امری بی سابقه بود . به نظر شما علت حمایت جدی اقلیت مجلس از ریاست لاریجانی بر فراکسیون اصولگرایان چیست؟ درحالی که معمولا فراکسیون های سیاسی درهمه دنیا سعی می کنند مسائل داخلی رقیب برایشان بی اهمیت باشد.
به صورت طبیعی هر مجموعه ای به دنبال منافع خود است و در این خصوص دوستان فراکسیون اقلیت ا این قاعده مستثنی نیستند و تعاملات بسیار مثبتی با رییس مجلس دارند. در این زمینه دکتر لاریجانی با فرانگری جامعی که دارند از بعضی نظرات اعضای این فراکسیون در تصمیم گیری هایش استفاده می کند.

به نظر من مدیریت افتخار آمیز لاریجانی در مجلس وفراکسیون اصولگرایان، عین اصولگرایی است. یک مدیر اصولگرای واقعی، جامع نگراست و مملکت را در انحصار یک گروه خاص نمی داند. البته به جز آقای لاریجانی کسانی دیگری هستند که در مجموعه اصولگرایان به خاطر این خصیصه مثبت، مورد احترام و توجه همه گروه ها هستند .

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟