صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

بوفون: همه چیز را زیر سوال نبرید

به نظرم دیه‌گو افت نکرده. او تنها پس از مصدومیت نتوانسته در شرایط فیزیکی خوبی باشد. همه دیه‌گو حقیقی را مقابل رم دیدند. آمائوری هم شرایط خوبی ندارد و مدت‌هاست گل نمی‌زند، اما نباید فراموش کنیم که او بازیکنی جزو تیم است و بسیار به تیم کمک کرده است. می‌گویند او هشت ماه است گل نزده اما فصل ما تازه شروع شده است.
کد خبر: ۶۷۷۶۹
| |
1811 بازدید

جیان‌لوییجی بوفون، دروازه‌بان یوونتوس و تیم ملی ایتالیا از عملکرد هم‌تیمی‌هایش دفاع کرده است. این در حالی است که یوونتوس در دیدارهای اخیر دو تساوی و یک شکست (مقابل پالرمو) را تجربه کرده.

به گزارش گل؛ بوفون می‌گوید خیلی زود است بگوییم یوونتوس در بحران به سر می برد، به ویژه حالا که تازه فصل شروع شده است.او می‌گوید: «نمی‌توانید پس از یک شکست و دو تساوی همه چیز را زیر سوال ببرید. اگر تردید داشته باشیم احتمالا بهره چندانی از هوش نبرده‌ایم.»

بوفون راجع به دیه‌گو و آمائوری، دو هم‌تیمی‌اش نیز صحبت کرده است. این دو نفر اخیرا در شرایط خوبی نیستند و بوفون می‌گوید: «به نظرم دیه‌گو افت نکرده. او تنها پس از مصدومیت نتوانسته در شرایط فیزیکی خوبی باشد. همه دیه‌گو حقیقی را مقابل رم دیدند. آمائوری هم شرایط خوبی ندارد و مدت‌هاست گل نمی‌زند، اما نباید فراموش کنیم که او بازیکنی جزو تیم است و بسیار به تیم کمک کرده است. می‌گویند او هشت ماه است گل نزده اما فصل ما تازه شروع شده است.»

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟