صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

فاطمه معتمدآریا از سفر آمریکا بازماند

کد خبر: ۶۷۷۵۱
| |
25438 بازدید

مجتبی میرتهماسب و فاطمه معتمدآریا در آخرین لحظات از همراهی سینماگران ایرانی اعزامی به آمریکا برای شرکت در برنامه "از نزدیک و شخصی" بازماندند.

خبرگزاری مهر نوشت:

میرتهماسب گفت: پس از آنکه آخرین مراحل بازبینی گذرنامه‌هایمان را پشت سر گذاشتیم، ماموران فرودگاه با نشان دادن حکمی به من و خانم معتمد آریا اعلام کردند هیچکدام از ما نمی‌توانیم از ایران خارج شویم، البته دلیل ممنوع الخروج شدن ما را توضیح ندادند.

این مستندساز افزود: دوستان دیگر برای این سفر مشکلی نداشتند و به راحتی اجازه خروج دریافت کردند، من و خانم معتمد آریا این سفر را از دست دادیم. البته می‌شد بعد از سفر این ماجرا از راه قانونی دنبال شود و ما از این مشکل باخبر شویم. سفر سینماگران به آمریکا ابعاد حرفه‌ای و مثبت برای سینمای ایران دارد و کاش بدون حاشیه انجام می‌شد.

محمدمهدی عسگرپور، ابراهیم حاتمی‌کیا، سیدرضا میرکریمی، رخشان بنی‌اعتماد، امین تارخ، فرهادی توحیدی، مجتبی راعی و علیرضا رئیسیان سینماگرانی هستند که به نمایندگی از سینمای ایران در برنامه "از نزدیک و شخصی" شرکت و سینمای ایران را به مخاطبان آمریکایی معرفی می‌کنند.

برنامه "از نزدیک و شخصی: فیلمسازان ایرانی از زبان خودشان" با همکاری آکادمی اسکار و آرشیو فیلم و تلویزیون UCLA در سالن جیمز بریج آغاز می‌شود و در آن پس از نمایش هشت فیلم از سینمای امروز ایران، جلسه بحث و بررسی با حضور یک یا چند نفر از عوامل هر فیلم برگزار خواهد شد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۴۶ - ۱۳۸۸/۰۷/۱۷
برخی ها از کلاه قرمزی هم می ترسند چه برسد به سفر خانم معتمد آریا به آمریکا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟