سعيدلو قول داد مانع سوءاستفاده شود
دارنده 6 مدال آسيايي گفت: سعيدلو به المپينها قول داد جلوي سوء استفاده از صندوق حمايت از قهرمانان را بگيرد.
تيمور غياثي در گفتوگو با فارس عنوان كرد: در مراسم ديدار با رئيس سازمان كه با حضور جمعي از المپينها ورزش ايران برگزار شد، وضعيت صندوق حمايت از قهرمانان به شكل كاملي مورد بررسي قرار گرفت.
وي افزود: متاسفانه از اين صندوق سوء استفادههاي زيادي صورت گرفته و افرادي كه به هيچ عنوان داراي مدال نبودند، از امكانات آن به شكل حقوق ماهيانه بهرهمند شدهاند. اين در حالي است كه قهرمانان و المپينهاي واقعي از كمترين امكانات اين صندوق استفاده كردهاند.
دارنده 6 مدال آسيايي دووميداني تصريح كرد: رئيس سازمان در اين نشست قول داد كه اين موضوع را به شكل جدي مورد بررسي قرار دهد. به علاوه، عنوان كرد كه به زودي همگان شاهد ايجاد دگرگوني عظيمي در نحوه اداره و استفاده از اين صندوق خواهيم بود.
غياثي با اشاره به مشكل نبود پيست و زمين چمن براي مليپوشان دووميداني، گفت: زماني ملي پوشان به راحتي از امكانات ورزشگاه شيرودي و كشوري استفاده ميكردند؛ اما از زماني كه شركت توسعه و تجهيز صاحب همه مكانهاي ورزشي شده، عملا ما كه صاحب خانه بوديم اجارهنشين شدهايم. ورزشكاران ما از ابتدايي ترين نيازهاي خود براي انجام تمرين و رسيدن به موفقيت محروم هستند.
دارنده 6 مدال آسيايي افزود: خواسته دووميداني كاران را به رئيس سازمان انتقال داده و درخواست كردم تا مجدد چمن و پيست مجموعه ورزشي شيرودي را به خانواده دووميداني بازگرداند تا ملي پوشان بتوانند به شكل متمركز از امكانات اين مجموعه استفاده كنند.
غياثي عنوان كرد: خوشبختانه درخواست ما مورد استقبال رئيس سازمان تربيت بدني قرار گرفت و اين قول را دادند كه به زودي اين مسئله اتفاق رخ دهد.


