داور اشتباه كرد، ضررش را مقاومت داد
بازيكن تيم فوتبال مقاومت شيراز گفت: اگر داور گل صحيح تيم ما را مقابل پرسپوليس قبول ميكرد روند بازي تغيير كرده و شايد چنين نتيجهاي به وجود نميآمد.
به گزارش ايسنا، مصطفي صبري پس از شكست 4 بر 2 تيم مقاومت مقابل پرسپوليس اظهار كرد: نتيجه اين بازي را به خاطر جوانيمان واگذار كرديم. حتي ميتوانست حق ما در برابر پرسپوليس برد هم باشد؛ اما نتوانستيم از موقعيتهايمان استفاده كرده و تجربه لازم را به خرج نداديم.
وي افزود: معتقدم اگر داور بازي گل صحيح تيم ما را قبول ميكرد روند مسابقه ميتوانست تغيير كرده و شايد چنين نتيجهاي به وجود نميآمد. داور در آن صحنه اشتباه كرد و ضررش را هم مقاومت داد.
وي گفت: البته اينكه ميگويند پرسپوليس در روزهاي اخير با شوك روحي مواجه شده و اكنون توانسته مقاومت را ببرد را قبول ندارم چرا كه فكر ميكنم پرسپوليس هميشه از تيمهاي قدرتمند ليگ است و هر تيمي نميتواند به آساني آنها را شكست دهد.


