صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
امير علي اميري در گفتگو با شفاف:

"وقتم را براي حرفهاي كلهر تلف نمي كنم"

به لحاظ اينكه ظاهر مشاور رسانه اي رييس جمهور برگرفته از هنرمندان غربي است به همين دليل ايشان قياس به نفس كرده و اينگونه فكر مي كنند.
کد خبر: ۶۷۰۵۴
| |
15612 بازدید

"امیرعلی امیری" قائم مقام حزب توسعه و عدالت ایران اسلامی در گفتگو با خبرنگار شفاف در ارزيابي خود از اظهارات اخير كلهر(مشاور رسانه اي رييس جمهور) مبني بر اينكه رزمندگان دوران دفاع مقدس تحت تاثير فيلمهاي وسترن آمريكايي بوده اند با بيان اينكه من وقت خود را براي شنيدن چنين سخناني تلف نمي كنم، اظهار داشت: اين اظهار نظر بسيار ناشيانه و ناپخته است.

وي با اشاره به اينكه اين اظهارات تنها از سوي شخصي قابل طرح است كه دوران دفاع مقدس و دلير مردي رزمندگان را در سنگرهاي حق عليه باطل نديده باشد، افزود: تمامي آنچه كه رزمندگان در آن زمان در ذهن و آرزو داشتند برخاسته از جهاد ديني و با تاسي به فرهنگ عاشورا بود.

اميري اظهارداشت: آنچه كه ما از نزديك دردوران جنگ تحميلي شاهد بوديم از خودگذشتگي مردم از جان ومالشان بود نه ادا و ژستهايي كه برگرفته از فيلمهاي غربي باشد.

وي با اشاره به اينكه حتي در فيلمها و مستنداتي كه ازدفاع مقدس هم ساخته مي شود نيز شما شاهد چنين رفتارهاي زننده اي از سوي رزمندگان نيستيد،‌ گفت: به لحاظ اينكه ظاهر مشاور رسانه اي رييس جمهور برگرفته از هنرمندان غربي است به همين دليل ايشان قياس به نفس كرده و اينگونه فكر مي كنند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟