ديكارونه : لاپورتا اخراج ميشود
در پي افشاي فعاليتهاي سياسي مديرعامل باشگاه بارسلونا اسپانيا به نظر ميرسد جريمه سنگين و منجر به اخراج در انتظار وي باشد.
خسوس دي كارونه رئيس بخش ورزشي خبرگزاري افه اسپانيا مستقر در مادريد، در گفتوگو با فارس شايعه مطرح شده در روزنامه آس اسپانيا را تائيد و تصريح كرد: خوان لاپورتا از ابتدا با حضور در انجمنهاي سياسي و تجمعهاي غيررسمي كه عموما عليه دولت صورت ميگرفت شركت مي كرد و اين مسئله از ابتدا باعث دردسرهايي براي اين باشگاه شد.
وي ادامه داد: هيچ يك از ما خبرنگاران منكر اين مسئله نيستيم كه مسائل شخصي يك مديرعامل ارتباطي با دنياي ورزش و بخصوص فوتبال ندارد اما وقتي وي از تريبون باشگاه خود براي توهين به امنيت ملي و اتحاد اسپانيا استفاده ميكند بايد با او برخورد شود.
وي در مورد وجود مشكلات بين لاپورتا و نائب رئيسان اين باشگاه گفت: تصور نميكنم چنين چيزي صحت داشته باشد. روزنامه آس به اين مسئله دامن زده است و البته همه مقالات خود را از قول ما منتشر كرده در حالي كه من تمام اين مقاله را قبول ندارم.
وي ادامه داد: اين كه شما بگوييد لاپورتا يك مدير سياسي است نميتواند درست باشد چرا كه يك مدير سياسي اصولا حق مديريت در ورزش را ندارد اما برخي تحركات سياسي از وي گزارش شده كه اگر در آينده كمرنگتر باشد، هم براي او خوب است و هم براي بازيكنان فدراسيون فوتبال اسپانيا و ديگر شاهد چنين شايعهپراكنيهايي نخواهيم بود.
گفتني است خوان لاپورتا در اظهار نظر جنجالي پيش از سوپر جام اسپانيا در فصل گذشته گفته بود: جالب است كه تيم ما از كشور كاتالونيا با تيم اتلتيك بيلبائو از كشور باسك در خاك اسپانيا و ورزشگاه والنسيا بازي ميكنند.
اين اظهار نظر كنايهآميز او بعدها حتي از آرشيو سايت روزنامه ماركا حذف شد و مقامات ورزش اين كشور بارها اين مسئله را تكذيب و تاييد كردند.
چندي پيش سفير اسپانيا در ايران نيز در پاسخ به سئوالی مبني بر حاشيههاي سياسي لاپورتا گفته بود: وي آنطور كه روزنامهها مينويسند پرحاشيه نيست و قبول ندارم كه چنين حرفي زده است. اگر مدركي داريد بايد ارائه كنيد.
اين همه در حالي است كه اظهار نظرهاي تحريكآميز لاپورتا، حضور او در تظاهرات اعتراضآميز مردم كاتالونيا و كمكهاي مالي به جمعيتهاي زيرزميني در ايالات آزاديخواه كاتالونيا حتي بر هواداران متعصب اين باشگاه پوشيده نيست و فوتبالدوستان ميدانند لاپورتا از باشگاه بارسلونا پلي براي رسيدن به اهداف سياسي و مالي خود ساخته است.
به نظر ميرسد اخراج وي آن طور كه رئيس بخش ورزشي خبرگزاري افه مدعي است، قطعي نباشد اما ميتوان در انتظار جريمهاي بسيار سنگين و متوقفكننده براي او از سوي فدراسيون فوتبال اسپانيا باشيم.


