بازدید 1589

اردوگاهي براي ملي‏پوشان حامي فلسطين

حضور در اين رقابت ها براي کسب مدال و سهميه حضور در رقابتهاي برون مرزي، بخش مادي قضيه است. هدف معنوي انجمن ايجاد فضايي صميمي براي برقراري ارتباط بانوان بسکتبال با ويلچر با يکديگر است.
کد خبر: ۶۵۰۹۴
تاریخ انتشار: ۳۰ شهريور ۱۳۸۸ - ۱۵:۳۷ 21 September 2009
برگزاري دومين جشنواره بسکتبال با ويلچر باشگاه هاي ايران،فرصتي دوباره براي ملي پوشاني است که رژيم غاصب صهيونيستي را به رسميت نشناختند و ناعادلانه از حضور در مسابقات بين المللي محروم شدند.

به گزارش ايرنا، تيم بسکتبال با ويلچر ايران در مسابقات المپيک 2008پکن در اعتراض به جابجايي غير مرسوم برنامه بازيها،در مقابل تيم بسکتبال آمريکا حضور نيافت و اين اقدام با واکنش مسئولان کميته بين المللي پارالمپيک روبرو و منجر به محروميت تيم بسکتبال با ويلچر کشورمان از حضور در ميادين بين المللي تا سال 2013 شد.

استنکاف ورزشکاران قهرمان ايران از حضور در ديدار با تيم آمريکا بدين جهت بود که با پيروزي محتمل در اين مسابقه، بسکتباليست هاي ايران بايد با تيم رژيم اشغالگر صهيونيستي مواجه مي شدند.

امروز با گذشت نزديک به دوسال از اين اعمال محروميت،برگزاري دومين جشنواره بسکتبال با ويلچر باشگاه هاي ايران، مي تواند فرصتي دوباره و اردوگاهي مناسب براي کسب آمادگي ملي پوشان تيم بسکتبال با ويلچر باشد که رژيم اشغالگر صهيونيستي را به رسميت نشناخته و نمي شناسند.

"محمود خسروي وفا"، رئيس کميته ملي پارالمپيک ايران با اشاره به رايزني هاي ايران براي کاهش محروميت تيم بسکتبال با ويلچر کشورمان، گفت: بعيد است بتوانيم موافقت کميته بين المللي پارالمپيک را براي حضور تيم ايران در رقابت هاي پارالمپيک لندن بدست آوريم.

وي تاکيد کرد: محروميت تيم بسکتبال با ويلچر کشورمان به دليل عناد با سياست هاي حق طلبانه جمهوري اسلامي ايران است و کميته ملي پارالمپيک سعي دارد با روشن کردن ذهن مسئولان ذيربط، اين محروميت را کاهش دهد.

خسروي وفا يادآور شد که کارشناسان ما ارزيابي درستي از روند مسابقات بسکتبال با ويلچر 2008 پکن نداشتند و در نتيجه تيم ايران مجبور شد براي جلوگيري از بازي مقابل اسراييل، با آمريکا ديدار نکند که اين امر در نهايت به محروميت ما منجر شد.

رئيس فدراسيون ورزش هاي جانبازان و معلولين در پايان با تاکيد بر اينکه به سياست هاي فدراسيون متبوعش در ارائه تاکتيک هاي ورزشي براي رو به رو نشدن با ورزشکاران و تيم هاي اسراييلي افتخار مي کند، گفت: ما اين سياست را پذيرفته ايم و با جرايمي هم که برايمان در نظر گرفته اند کنار آمده ايم. اما به سياست هاي خود آن هم در قالب تاکتيک هاي ورزشي و نه دست زدن به تمارض،ادامه مي دهيم.

دومين جشنواره بسکتبال با ويلچر باشگاه هاي ايران از سوم مهرماه به مدت هفت روز و در دو بخش مردان و زنان در تهران آغاز مي شود و با توجه به محروميت تيم ملي بسکتبال با ويلچر ايران، اين جشنواره بهترين آوردگاه براي شناسائي و آمادگي ملي پوشان کشورمان است.

در اين جشنواره 42 تيم بسکتبال با ويلچر از باشگاه هاي ليگ برتر، دسته يک، دسته دو و تيم هاي آزاد کشور با يکديگر به رقابت خواهند پرداخت که شش تيم در حوزه زنان و 36 تيم در گروه مردان هستند.
بازيهاي گروه مردان که شامل 10 تيم ليگ برتري و دسته يک، 18 تيم دسته دو و 8 تيم از گروه آزاد اين رقابتها است، از سوم تا نهم مهر ماه در ورزشگاه عصر انقلاب شهريار برگزار مي شود.

مسابقات گروه زنان نيز که براي نخستين بار در جشنواره بسکتبال با ويلچر حضور دارند از سوم تا ششم مهرماه در مجموعه ورزشي شهيد چمران تهران برگزار خواهد شد.

از استان تهران نيز شش تيم در اين مسابقات که حکم مسابقات قهرماني کشور را نيز دارد، شرکت مي کند.

"علي لواساني"، رئيس هيأت جانبازان و معلولين استان تهران، گفت: هدف هيات استان تهران از حضور در جشنواره بسکتبال با ويلچر کشور کسب قهرماني است.

وي با اشاره به اينکه بازيکنان تيم هاي تهراني در حال حاضر در اردوي آمادگي بسر مي برند، افزود: تيم هاي بسکتبال با ويلچر استان تهران در سه بخش ليگ برتر و دسته يک، دسته دو و آزاد در اين رقابتها شرکت مي کنند.

لواساني تصريح کرد: تيمهاي نفت بهران و آسايشگاه خيريه کهريزک در ليگ برتر شرکت خواهند کرد، تيم بهزيستي تهران در دسته يک و تيم ايثار و بنياد شهرري در دسته دو و تيم تهران (ب) در گروه آزاد با ديگر حريفان خود به رقابت مي پردازند.

"سوسن فتحي" مسول بخش بانوان انجمن بسکتبال با ويلچر درخصوص حضور زنان در اين رقابتها گفت: برگزاري جشنواره بزرگ بسکتبال با ويلچر کشور فرصت مناسبي خواهد بود تا بانوان ايراني توانايي هاي خود را براي حضور در ميادين بين المللي بيازمايند.

وي تيم هاي بسکتبال با ويلچر بانوان در اين مسابقات را شش تيم شامل زنجان، خراسان رضوي، تهران، فارس، اصفهان و يزد دانست و گفت: در چند سال گذشته بسکتبال با ويلچر بانوان کشورمان رشد بسيار خوبي داشته و ما اميدواريم همانند آقايان دراين رشته ورزشي پيش برويم.

فتحي با تاکيد بر اينکه هدف اصلي انجمن از برگزاري مسابقات بانوان، شناسائي زنان بسکتباليست توانمند براي عضويت در تيم ملي است، گفت: حضور در اين رقابت ها براي کسب مدال و سهميه حضور در رقابتهاي برون مرزي، بخش مادي قضيه است. هدف معنوي انجمن ايجاد فضايي صميمي براي برقراري ارتباط بانوان بسکتبال با ويلچر با يکديگر است.

وي پوشش بانوان را مانعي براي حضور آنها در مسابقات ورزشي ندانست و گفت: بانوان ما هيچگونه مشکلي براي حضور با پوشش کامل اسلامي در مسابقات ندارند و اين رقابتها مي تواند براي آمادگي آنها براي حضور با حجاب کامل در تورنمنت‌هاي برون مرزي کمک کند.

در نهمين همايش تجليل از ورزشکاران جوانمرد (حاميان ملت مظلوم فلسطين) در آستانه روز جهاني قدس که در مرکز همايش هاي صدا و سيما برگزار شد، از ملي پوشان بسکتبال با ويلچر نيز تجليل به عمل آمد.

در اين همايش،بسيج ورزش کشور از بازيکنان و مسئولان اين تيم به نام هاي سامان بلاغي ،زکريا حسامي زاده، حکيم منصوري، ابراهيم احمدي، احمد دقاقله، اسماعيل حسين پور، عليرضا احمدي، غلامرضا نامي، مرتضي غريبلو، بهمن سيفي، وحيد غلام آزاد، عادل طرفي منشدي، عبدالغفور کامروا، کمال عشق وحبيب خمجاني با اهداي لوح، تقدير به عمل آورد.
تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
برچسب منتخب
# اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل # کنکور # حماس # تعطیلی پنجشنبه ها