مايليكهن: اجازه سفر پيكنيكي به مليپوشان سايپا را نميدهم
سرمربي تيم فوتبال سايپا گفت: اجازه نميدهم بازيكنان ما همراه تيم اميد به سفر پيكنيكي بروند.
به گزارش فارس، محمد مايليكهن پس از تساوي يك بر يك برابر مقاومت سپاسي شيراز خاطرنشان كرد: مقاومت در هفتههاي گذشته بازيهاي خوبي از خود به نمايش گذاشته است و ما شناخت خوبي از اين تيم داشتيم.
وي ادامه داد: سايپا حاكم بر بازي بود و بازيكنانمان تمام تاكتيكها را به خوبي انجام دادند و من از آنها راضي هستم. مقاومت تنها يك موقعيت به دست آورد و آن را به گل تبديل كرد، البته بازيكنان مقاومت در اين صحنه بازي جوانمردانه را رعايت نكردند و زماني كه بازيكنان ما منتظر بودند توپ را به بيرون بزنند بازي را ادامه دادند.
سرمربي سايپا تصريح كرد: متأسف هستم كه مربي مقاومت بعد از اين صحنه حتي بازيكن خود را تحسين كرد و او را مورد تشويق قرار داد. همه تماشاگران ديدند چگونه اين تيم توانست بازي را به تساوي بكشاند.
اين مربي در خصوص اعتراض به داور مسابقه در مورد صحنه مشكوك به گل عنوان كرد: سعي ميكنم خويشتنداري كنم، اما در 2 هفته اخير شاهد بوديم كه اتفاقات بازي به ضرر تيم سايپا تمام ميشد. به كميته داوران تبريك ميگويم كه چنين قضاوتهايي انجام ميدهند، البته رئيس كميته داوران فقط به سفرهاي خود ادامه ميدهد.
مايلي كهن ضمن اعتراض به هيأت فوتبال اظهار داشت: رئيس هيأت فوتبال به گفته خودش آرام است. ما هر روز در شبكههاي تلويزيوني اين افراد را مشغول صحبت كردن ميبينم كه كارهاي خود را توجيه ميكنند.
وي درباره ديدارهاي دوستانه تيم ملي يادآور شد: اگر در سه يا چهار سال گذشته آمار بگيريم مشاهده ميكنيم بيشترين بازيهاي دوستانه را در اين مدت انجام دادهايم، اما نتوانستيم به جام جهاني 2010 آفريقا صعود كنيم. همچنين در تيمهاي باشگاهي تنها پرسپوليس بود كه توانست به مرحله دوم ليگ قهرمانان آسيا راه يابد.
مايلي كهن در مورد اجازه حضور بازيكنان خود در تيم ملي اميد خاطرنشان كرد: امروز به بازيكنان اميد خود اجازه ميدهم به اردو بروند، اما هرگز اجازه سفر پيكنيكي به هيچ بازيكني نخواهم داد.


