فیلم بکام برای كمك به صنعت گردشگري
ستاره فوتبال انگليس به دعوت هنرپيشه هاليوود و فرماندار كاليفرنيا براي نجات صنعت گردشگري لوسآنجلس فيلم تبليغاتي بازي كرد.
به گزارش فارس و به نقل از روزنامه لوسآنجلس تايمز؛ ديويد بكام دراين باره گفت: چندي پيش آرنولد شوارتسنگر؛ دوست هنرمندم كه مسئوليت فرمانداري ايالت را دارد، از من خواست تا در اجلاس سفر و صنعت گردشگري كاليفرنيا شركت كنم كه پذيرفتم. در اين اجلاس او از همه ميهمانان، از جمله من خواست تا با استفاده از تجربيات حرفهاي خود، گامي در رونق صنعت رو به زوال گردشگري منطقه گام برداريم كه پاسخ مثبت دادم.
وي افزود: بدين منظور در فيلمي تبليغاتي حاضر شدم تا بلكه گردشگران علاقمند داخلي و خارجي تشويق به سفر به كاليفرنيا بسيار ديدني شوند.
بدين خاطر بازيكن 34 ساله اسبق تيم هاي منچستريونايتد انگليس، رئال مادريد اسپانيا و آ.ث ميلان ايتاليا كه از دو سال قبل در تيم آمريكايي لوسآنجلس گالاكسي بازي مي كند، در فيلمي تبليغاتي كه در تلويزيون هاي ايالات متحده، كانادا و انگليس نشان داده خواهد شد، با لباس ورزشي كامل، مرتب توپها را به سمت دريا شوت كرده و از دور شهر لوسآنجلس را مورد هدف قرار مي دهد.


