صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
ديارا:

همراه لاسانا و بن‌زما افطار مي‌كنيم

با استفاده از برنامه غذايي، در سحر به قدر كافي مواد غذايي استفاده مي كنيم و در طول روز با توجه به فعاليت هاي تمريني و حتي بازي با دشواري مواجه نمي شويم.
کد خبر: ۶۳۷۰۲
| |
1754 بازدید

بازيكن مسلمان تيم فوتبال رئال مادريد اسپانيا گفت: ‌همراه با لاسانا ديارا و كريم بن‌زما در ماه مبارك رمضان افطار مي‌كنيم.

به گزارش فارس و به نقل از اكيپ؛‌ محمد ديارا عنوان كرد: در تيم رئال مادريد به اعتقادات و باورهاي ديني بازيكنان احترام گذاشته مي شود،‌ به طوري كه من به همراه لاسانا ديارا و كريم بن‌زما روزه مي‌گيريم.

اين بازيكن 28 ساله اهل مالي‌ افزود: خوشبختانه براي انجام چنين فريضه ديني با مشكلي روبرو نيستيم.
هافبك پيشين ليون فرانسه و ويتسه هلند كه از سال 2006 تاكنون در خدمت رئالي‌ها است، ادامه داد: با استفاده از برنامه غذايي، در سحر به قدر كافي مواد غذايي استفاده مي كنيم و در طول روز با توجه به فعاليت هاي تمريني و حتي بازي با دشواري مواجه نمي شويم.

ديارا تصريح كرد: ما بازيكنان مسلمان رئال،‌ پس از پايان تمرينات تيم، اغلب با هم به رستوران مي رويم و افطار مي كنيم.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟