جزئيات جديد رسوايي‌ اخلاقي برلوسكوني

تارانيتي به بازجويان اعتراف كرد، برخي از دختران هزاران يورو در ازاي خدمات جنسي دريافت كردند و برخي نيز تنها توانستند با پولي كه مي‌گيرند هزينه‌هاي هتل و رفتن به يكي از مهماني‌هاي برلوسكوني را پرداخت كنند.
کد خبر: ۶۳۵۱۰
| |
14931 بازدید
يك روزنامه ايتاليايي در مقاله‌اي جزئيات جديدي از رسوايي‌هاي اخلاقي نخست وزير اين كشور را منتشر كرد.

به گزارش فارس به نقل از خبرگزاري "ريانوواستي "، رسوايي‌هاي مربوط به زندگي شخصي "سيلويو برلوسكوني "، نخست وزير ايتاليا، بيشتر از قبل شده است. يك روزنامه ايتاليايي روز چهارشنبه مقاله‌اي به چاپ رساند كه در آن تاكيد شده بود، در شب‌نشيني‌هاي محل اقامت رئيس دولت، دست كم 30 دختر حضور دارند كه برخي از آنها براي اين حضور پول دريافت كرده‌اند.

بازجويي‌هايي در مركز تحقيقات از "جانپائولو تارانيتي " به عنوان سازمان‌دهنده اين شب‌نشيني‌ها صورت گرفته و اين كارفرما به همكاري در فحشا متهم شده است.

روزنامه ايتاليايي مي‌نويسد، در جريان بازجويي‌ها در شهر "باري " در 29 ژوئيه تارانيتي به سازمان‌هاي حقوق بشر گفت: من دخترهايي را به عنوان دوست دخترهاي خود به آنها مي‌دادم و نمي‌گفتم كه هرگز به آنها پولي پرداخت شود.

تارانيتي به بازجويان اعتراف كرد، برخي از دختران هزاران يورو در ازاي خدمات جنسي دريافت كردند و برخي نيز تنها توانستند با پولي كه مي‌گيرند هزينه‌هاي هتل و رفتن به يكي از مهماني‌هاي برلوسكوني را پرداخت كنند.

در ميان مهمانان شب‌نشيني‌ها برخي از هنرپيشه‌هاي برنامه‌هاي تلويزيوني و از جمله هنرپيشه برنامه محبوب "برادر بزرگ " نيز حضور داشتند.

تارانيتي در توضيح رابطه خود با برلوسكوني اظهار داشت: من مي‌خواستم از نزديك با وي آشنا شودم و براي اين كار مجبور بودم پول بسياري خرج كنم تا اعتماد وي را بخود جلب كنم، اما من از علاقه وي به زنها با خبر بودم و تنها دختراني را به عنوان دوست دخترهاي خود به وي مي‌دادم.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
وب گردی