بازدید 26086

اجساد 14 سرباز گروگان ایرانی پس داده شد

کد خبر: ۶۳۲۵۴
تاریخ انتشار: ۱۷ شهريور ۱۳۸۸ - ۱۴:۳۱ 08 September 2009
رئیس پلیس مرزبانی نیروی انتظامی از توافق عودت اجساد 14 سرباز گروگان ایرانی که سال گذشته توسط گروه جندالله به شهادت رسیدند، خبر داد

به گزارش «خبر»، 14 آذرماه سال گذشته احمدرضا رادان، جانشین اسبق فرماندهی پلیس ایران اعلام کرد که گروه جند‌الله به رهبرى عبدالمالک ریگى هر 16 نفرى را که در حمله به پاسگاهى در سراوان به اسارت گرفته بود به قتل رسانده است و همه آنچه باید برای پیگیری پرونده این سربازها انجام می​شد به برگزاری مراسم یادبود این شهدا در مهدیه مشهد ختم شد تا یادشان گرامی داشته شود. اما فقط 14 نفر کشته شده بودند. یک نفر به گروهک ریگی پیوست و یک نفر دیگر با اقدام خانواده خود آزاد شد.

در آن زمان رادان از تشکیل «گروه تحقیق ویژه متشکل از نمایندگان وزارت کشور، وزارت اطلاعات، نیروى انتظامى و وزارت امور خارجه» برای بررسی گروگان‌ها خبر داد: گروهی که باید گزارش عملکرد آن منتشر شود. احتمالاً این گروه همان جمعی است که به گفته غلامحسین محسنى‌اژه‌ای ـ وزیر اطلاعات وقت ـ سیاست «عدم مذاکره با مجرمان» را در پیش گرفت. محسنی‌اژه​ای آن روزها گفت: «وزارت خارجه و مسئولان دیگر در حال انجام کارهاى لازم هستند».

«مقرر شد اجساد افرادی از نیروی انتظامی که در پاکستان گروگان گرفته شده بودند تا پایان ماه رمضان تحویل شود» این جمله روز گذشته بعد از دیدار رئیس پلیس مرزبانی نیروی انتظامی با سفیر پاکستان اعلام شد. به گزارش ایرنا سرتیپ دوم پاسدار قاسم رضایی در این دیدار که با حضور سفیر پاکستان در ایران و نماینده مهاجرتی پاکستان برگزار شد از توافق با آنان برای تحویل اجساد گروگان​هایی که در سال گذشته توسط گروهک تروریستی عبدالمالک ریگی در مرز پاکستان به شهادت رسیده و دفن شده‌اند خبر داد.

توافق عودت اجساد دفن شده در حالی صورت گرفت که 9 ماه از شهادت 14 سرباز گروگان ایرانی که در سکوت 191 روزه مسئولان به شهادت رسیدند می​گذرد. رئیس پلیس مرزبانی نیروی انتظامی همچنین با بیان این جمله که «تعداد گروگان‌هایی که از ایران به پاکستان برده شده‌اند مختلف هستند» اطمینان داد که «تأکید مرزبانی ایران بر 14 گروگانی است که سال گذشته توسط گروهک تروریستی ریگی به پاکستان برده شدند». در ادامه این نشست سفیر پاکستان نیز دشمنی و تروریستی بودن گروهک ریگی را تأیید و اعلام کرد: قصد ما دستگیری اعضای این گروهک و تحویل آنها به مقامهای ایران است. محمد بخش عباسی اما درباره توافق برای تحویل اجساد سخنی نگفت و تنها به این جمله که «ما برای اجرایی شدن این توافق‌ها تلاش خواهیم کرد» بسنده کرد.

توافق برای تحویل اجساد سربازان گروگان گرفته شده در پاکستان در حالی از سوی طرف ایرانی اعلام می‌شود که دولت پاکستان تاکنون گروهک جندالله به سرکردگی عبدالمالک ریگی را عامل ربوده شدن این سربازها اعلام کرده بود و از محل اختفای آنان اظهار بی‌اطلاعی می​کرد.
تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
خوب بود از اول کار را به خانواده های سربازان بی گناه می سپردند تا آنها هم مانند آن یکنفر نجات پیدا می کردند.
اینکه یک نفر از گروگانها با اقدام خانواده آزاد شده یعنی چه؟ آیا اقدامات یک خانواده کار سازتر از اقدامات یک دولت بوده ؟ آیا قدرت دستگاههای نظامی ، انتظامی و دیپلماسی این دولت فقط در داخل مملکت کارآیی دارد؟آیا جان جوانان این مملکت این قدر بی ارزش است ؟
آره دیگه. سرباز وظیفه بودن. مهم نبود که بمیرن. همین 14 نفر شهید شدن. به همین سادگی. یه نفر به گروه ریگی ملحق شد. یک هم با تلاش خانواده، دقت کنید با تلاش خانواده خود آزاد شد.
آخه چه قدر بی مسئولیتی؟
چه قدر بی فکری؟
انگار سرباز وظیفه آدم نیست. حالا اگه سپاهی یا بسیجی بودن ببین چه کار که نمی کردن.
بنده به شدت وقتی اخبار مربوط به گروه ریگی را می خوانم دچار افسردگی می شوم.
1- چرا مسئولین کشور این غده سرطانی بدخیم متورم شده را برای همیشه نابود نمی کنند 2- چرا به اطلاع مجامع عمومی بین المللی و دیگران رسانده نمی شود تا معلوم شود چه کسی از اینان حمایت می کند. 3- در خبر فوق خواندم که یک خانواده با اقدام خودشان توانستند فرزند گروگان گرفته شده اشان را آزاد نمایند یعنی مسئولین ما از یک خانواده نیز ضعیف تر هستند که نتوانستد این شهیدان را از چنگال این درندگان نجات دهند .... واقعاً مایه تأسف است که مسئولین امنیتی و اطلاعاتی ما اینقدر ضعیف باشند...
یک نفربااقدام خانواده آزاد شد؟!! این یعنی چی؟!!!!!!!!
یعنی خانواده 14 سرباز بینوادیگه باید چیکارمیکردن تا آزاد بشن؟!
جدا"یعنی چی؟!!! کی می تونه یا نه کی می خواد جواب بده؟!!!
جان مردم ارزشی ندارد
آقا مسئولين مي گند نوشيدن شربت شهادت كار هركسي نيست. كجاش مهمه؟ آيا وقتي مي توان با مذاكره جلوي شهادت را گرفت گناه نيست دست رو دست گذاشتن؟ چرا مسئولين كشور خودشان در نوشيدن اين شربت پيشي نميگيرند و شهادت را فقط تجويز مي كنند؟
برچسب منتخب
# حمله به کنسولگری ایران در سوریه # جهش تولید با مشارکت مردم # اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل