منابع خبري از «بانکوک» گزارش دادند: پليس تايلند يک زوج ايراني را به دليل حرکتهاي زننده از روي مستي در روز جمعه در مقابل جمعيتي از تماشاچيان هيجان زده در يکي از سواحل عمومي توريستي، حدود 15 دلار جريمه کرد.
به گزارش ایرنا اين منبع خبري افزود: پليس، اين زوج (مرد 28 ساله و زن 25 ساله) از ايران را در تفريحگاه ساحلي پاتايا (Pattaya) دقيقا قبل از سپيده دم بازداشت کرد.
«جمراس تانگجيندا» (Jamras Thongjinda) فرمانده کلانتري شهر پاتايا که منطقهاي کاملا آزاد براي گردشگران و توريستها به حساب ميآيد، در اين خصوص گفت: حين گشت زني با موتورسيکلت، تقريبا 20 نفر از جمله چند جهانگرد که در اين ساحل جمع شده بودند را مشاهده کردم. وقتي براي بررسي موضوع نزديک رفتم، متوجه شدم که دو ايراني در حالتي غيرمتعارف و نامناسب هستند.
پليس اين زوج را به ارتکاب اقدامي نامناسب در يک مکان عمومي و در انظار همگان متهم کرد.
پليس قبل از آزاد کردن آنها، اين زوج را به پرداخت 500 بات تايلند (معادل 7/14 دلار) جريمه کرد.
واقعا"براي خودم و همه ايرانيان با فرهنگ از ته دل غصه خوردم وقتي نمي توانيم ارزشهاي ديني وفرهنگي خودرا براي شهروندان دروني كنيم اين اتفاقات اجتناب ناپذير است .
من هم یکبار در شمال دورم جمع شدن چون در ساحل که بودم یه جسم سخت پایم رو برید سواحل ما واقعا کثیف هستند . چرا در سواحل ایران امکاناتی نیست که خانواده ها بتوانند با هم داخل دریا بروند ؟؟ در موردی مستی اونها بگم که باعث خجالت ما ایرانیان است .
این حرفهای چرند یعنی چی؟ ایرانی نما! بالاخره پاسپورتشون ایرانیه و ایرانی هستن. چه شما بخواین چه نخواین. انگار ایران مدینه فاضله است و هرکی ایرانی باشه باید مثل فرشته ها معصوم باشه. فعلا که الحمدلله برعکسش صدق می کنه!
ایرانی نما دیگه چه صیغه ای هست؟ اگر اونا شناسنامه ایرانی دارند..پس ایرانی هستند..حالا یه ایرانی هم میتونه دزد باشه..هم قاتل..هم لاابالی...هم ادم درستکار و مفید. من نمی دونم می خواهیم از چی فرار کنیم؟
این فرهنگ انکار را کی می خواهیم کنار بگذاریم...ایرانی نما، دانشجو نما، تماشاچی نما!!