صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ترابيان جواب تهدید را با بی‏خیالی داد

تصورم اين است وقتي يك نفر دارد كارها را مديريت مي‌كند بايد به او اجازه داد تا كارها را پيش ببرد. اينكه برخي تيم‌ها تهديد مي‌كنند كه كنار مي‌كشند، خب كنار بكشند. اينكه اين مساله را رسانه‌اي مي‌كنند، درست نيست. اگر مي‌خواهيد كاري را انجام دهيد و فكر مي‌كنيد آن كار درست است، آن كار را انجام دهيد.
کد خبر: ۶۱۹۶۸
| |
1614 بازدید

رييس كميته فوتسال فدراسيون فوتبال در پاسخ به تهديد باشگاه فولاد ماهان سپاهان براي كناره‌گيري از ليگ گفت: هر تيمي مي‌خواهد كناره‌گيري كند، كناره‌گيري كند. نيازي به رسانه‌اي كردن اين گونه تهديد‌ها نيست.

عباس ترابيان در گفت‌وگو با ايسنا، در پاسخ به تهديد باشگاه فولاد ماهان سپاهان براي كناره‌گيري از ليگ برتر در صورت پخش نشدن مسابقات ليگ از تلويزيون، گفت: تصورم اين است وقتي يك نفر دارد كارها را مديريت مي‌كند بايد به او اجازه داد تا كارها را پيش ببرد. اينكه برخي تيم‌ها تهديد مي‌كنند كه كنار مي‌كشند، خب كنار بكشند. اينكه اين مساله را رسانه‌اي مي‌كنند، درست نيست. اگر مي‌خواهيد كاري را انجام دهيد و فكر مي‌كنيد آن كار درست است، آن كار را انجام دهيد.

وي در پاسخ به اين سوال كه آيا شما اميدواريد كه رقابت‌هاي ليگ برتر از تلويزيون به صورت مستقيم پخش شود، گفت: چند روز پيش با مسوولان صداوسيما جلسه‌اي داشتيم و هماهنگي‌هاي لازم انجام گرفت. جدول مسابقات را هم بار ديگر در اختيارشان گذاشتيم. ضمن اينكه قرار شد هر سه بازي برزيل در ايران پخش شود، اعلام كردند كه پس از ماه مبارك رمضان هم رقابت‌هاي ليگ برتر فوتسال را به صورت مستقيم پخش مي‌كنند و قطعا اين اتفاق هم خواهد افتاد.

ترابيان در پاسخ به اين سوال كه آيا به گرفتن حق پخش هم براي فوتسال فكر مي‌كنيد، گفت: اولويت ما پخش مسابقات است و هم اكنون تنها به اين مساله فكر مي‌كنيم. به چيزي غير از پخش فكر نمي‌كنيم و گرفتن حق پخش براي ما در اولويت نيست.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟