ونگر: فرصتي براي جبران وجود ندارد
سرمربي تيم فوتبال آرسنال انگليس گفت: بازي مقابل سلتيك مهمتر از جدال بزرگ با منچستر يوناتيد است.
به گزارش فارس و به نقل از ديلياكسپرس، آرسن ونگر اظهار داشت: در آخرين تمرين قبل از بازي برگشت با سلتيك اسكاتلند، اهميت بسيار زياد اين ديدار را گوشزد كردم. گفتم، تحت هر شرايطي بايستي برنده شويم چرا كه موفقيت در آن ما را به ليگ قهرمانان مي رساند.
وي كه تيمش امشب (چهارشنبه) در مرحله حذفي ليگ قهرمانان اروپا ديدار برگشت برابر سلتيك در ورزشگاه الامارات را انجام مي دهد، عنوان كرد: در صورتي كه نتيجه بازي با منچستريونايتد را از دست دهيم، چون در ابتداي فصل هستيم، فرصت جبران داريم؛ اما در ديدار با سلتيك در صورت ناكامي، زماني براي جبران وجود نخواهد داشت و يك سال از اين جام دور خواهيم بود.
تيم آرسنال كه شنبه آينده در ابتداي هفته چهارم ليگ برتر انگليس با منچستر يونايتد، رقيب هميشگي، روبرو مي شود، در ديدار رفت با نماينده اسكاتلند به برتري 2 بر صفر رسيد.


