صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

دومین سالگرد ارتحال معاون فقید دستگاه قضا

مرحوم آیت الله هادی مروی از مدیران با سابقه قوه قضائیه بود که که با حکم امام خمینی(ره) به عنوان رییس محکمه انتظامی قضات فعالیت قضایی خود را در قوه قضائیه شروع کرد و پس از انتصاب آیت الله هاشمی شاهرودی به ریاست قوه قضائیه به سمت معاون اول قوه قضائیه منصوب شد
کد خبر: ۶۰۲۴۱
| |
4302 بازدید

دومین سالگرد ارتحال آیت الله هادی مروی معاون اول فقید قوه قضائیه پنجشنبه هفته جاری بعد از نماز مغرب و عشا در مسجد قبا برگزار می شود.

به گزارش "تابناک" در این مراسم استاد سید مهدی طباطبایی نماینده سابق مردم تهران در مجلس شورای اسلامی سخنرانی خواهد کرد.

مرحوم آیت الله هادی مروی از مدیران با سابقه قوه قضائیه بود که که با حکم امام خمینی(ره) به عنوان رییس محکمه انتظامی قضات فعالیت قضایی خود را در قوه قضائیه شروع کرد و پس از انتصاب آیت الله هاشمی شاهرودی به ریاست قوه قضائیه به سمت معاون اول قوه قضائیه منصوب شد.

سلامت نفس، عدم وابستگی به جریانات سیاسی و پیگیری مستمر مشکلات مردم در قوه قضئایه از جمله خصوصیات اخلاقی وی به شمار می رفت.

گفتنی است وی بر اثر عارضه سکته مغزی و پس از طی مراحل مختلف بیماری در مشهد مقدس درگذشت.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟