صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

فردا؛ «تقلب بزرگ» و «شنبه پس از انتخابات»

کد خبر: ۵۹۱۷۳
| |
42520 بازدید

مركز اسناد انقلاب اسلامی، دو کتاب «تقلب بزرگ» اثر فرشاد مهدی‌پور و «شنبه پس از انتخابات» به نویسندگی محمد سعید کاوه را از فردا وارد بازار می‌کند.

به گزارش شبکه خبر به نقل از فارس، مهدی رمضانی معاون انتشارات مركز اسناد انقلاب اسلامی با اعلام این خبر، به موضوع كتاب «تقلب بزرگ» اشاره كرد و گفت: در این كتاب به شبهات مطرح شده نامزدهای شكست‌خورده در انتخابات كه مسأله تقلب را مطرح كردند، پرداخته و به آنها پاسخ داده شده است.

وی افزود: از جمله عناوین مطرح شده در كتاب تقلب بزرگ می‌توان به عناوین روی آتشفشان، آغاز دیكتاتوری، 3 هدف با یكدیگر، متهم اصلی، آتش زیر خاكستر، جای پا، قانون من، دولت كودتا، من می‌توانم، چرا 8 روز بعد، سنگ روی سنگ، اسباب تشنج، استناد و استدلال، پیش از تقلب، گناه آهنگری، تحت تعقیب، مهندسی رای، پلمپ صندوق‌ها قبل از رای‌گیری، حضور ناظران كاندیداها، داستان صندوق‌های سیار، تعرفه‌ها، زمان رای گیری، شیوه آرایش سبد آرا، مشاركت بالای 100 درصد، فراموش شده اشاره کرد.

رمضانی با اشاره به انتشار كتاب دیگر به نام شنبه پس از انتخابات، اظهار داشت: این كتاب به روزشمار سخنان و مواضع نامزدها درباره قانون‌گرایی و میزان پایبندی آنها به این صحبت‌ها، قبل و پس از انتخابات پرداخته است.

وی افزود: مقطع مورد بررسی در این كتاب از 21 خرداد تا 11 تیر 88 است و با پاسخ میرحسین موسوی به سوال خبرنگار مجله آمریكایی تایم یك روز قبل از رای‌گیری، آغاز می‌شود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار