صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

نامه زبيا كلام به شاهرودي براي آزادي 2نفر

حضرت آیت الله جنابعالی به عنوان فقیهی عادل، خداترس و برخوردار از سعه صدر شناخته می‌شوید. دستور فرمایند اسباب استخلاص این اساتید معـزز کـه در کـارنـامـه‌شـان به جز پارسایی، شریعتمداری و خدمت به نظام در عرصه‌های مختلف نقطه دیگری نیست عاجلاً فراهم آید.
کد خبر: ۵۵۹۵۶
| |
16017 بازدید

دکتر صادق زیباکلام، استاد علوم سیاسی دانشگاه تهران، در نامه‌ای به آیت‌الله هاشمی شاهرودی، رئیس قوه قضائیه، خواستار آزادی دو تن دیگر از استادان علوم سیاسی دانشگاه تهران، یعنی دکتر عبدالله رمضان‌زاده و دکتر محسن میردامادی شد.

در این نامه خطاب به آیـت اللـه سید محمود هاشمی شاهرودی ریاست قوه قضائیه کشور آمده است: احـتـرامـاً معزول می‌دارد که دو تن از اساتید همکار بنده در دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران، آقایان دکتر عبدالله رمضان زاده و دکتر میردامادی قریب به یک ماه است که در بازداشت به سر می‌برند بدون آنکه اتهامی به آنان وارد شده باشد.

حقیر بدون آنکه هیچ وابستگی سیاسی یا مرامی به این اساتید مکرم داشته باشم مصراً از جنابعالی خواهان رسیدگی عاجل به وضعیت آنان هستم.

‌‌انگیزه بـنـده در نـگـارش این عریضه صرفاً از منظر همبستگی صنفی با همکارانم است. عدم مراوده سـیـاسـی ایـنـجـانـب با این بزرگواران در نزد امنای سیاسی، اطلاعاتی، امنیتی و قضایی کشور آنقدر اظهر من الشمس‌است که بیان هر توضیحی در این فقره مصداق توضیح واضحات پیدا می‌کند.

در دانشکده ای که رسالت آن آموزش و تربیت ارکان قضایی و حقوقی کشور است، چگونه می‌توان بازداشت اساتید آن را برای دانشجویانش تبیین نمود؟

حضرت آیت الله جنابعالی به عنوان فقیهی عادل، خداترس و برخوردار از سعه صدر شناخته می‌شوید. دستور فرمایند اسباب استخلاص این اساتید معـزز کـه در کـارنـامـه‌شـان به جز پارسایی، شریعتمداری و خدمت به نظام در عرصه‌های مختلف نقطه دیگری نیست عاجلاً فراهم آید.


منبع: آفتاب

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟